| ȘtefiȘtef a întrebat:

Buna!
Cred ca am patit ceva cu calculatorul si nu mai pot sa dau raspunsuri la intrebari crying... Ce pot sa fac? fundita

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Aceasi problema am avut si eu ieri aproape toata ziua (acum o au si altii). Solutia: daca ai Internet Explorer, trebuie sa ti-l inlocuiesti cu un alt browser - Mozilla Firefox, Google Chrome sau Opera. Explorer-ul nu mai face fata TPU-ului, incarca totul foarte greu sau chiar deloc. Eu mi-am instalat ieri seara Google Chrome, si acum totul zboara. :)) Nu mai am nici un fel de problema.
Uite intrebarea pe care am pus-o ieri pe TPU in legatura cu acest lucru: http://www.tpu.ro/......cu-multe/. Citeste comentariile. Te vor ajuta sa-ti dai seama, daca ai aceeasi problema ca si mine, si vei putea s-o rezolvi. Succes!

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@stefy, ma bucur mult, ca am reusit sa te ajut. Ce ti-ai instalat pana la urma, Chrome sau alt ceva? Eu il folosesc de o zi si deja aproape m-am obisnuit. Este grozav! big grin

| DennyxD a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat...inainte de asta copiaza raspunsul care l-ai scris. dai copy si apoi poti sa dai si back si intri din nou la intrebare; dai paste si apoi la mine merge sa trimithappy
bft:*

funda?happy

| ȘtefiȘtef explică:

Multumesc mult. am reusit big grin happy

| DamnedShadow a răspuns:

La fel mi s-a intamplat si mie. Descarca-ti Google Chrome si va merge.winking