Eu nu stau in chirie in sensul ca platesc, nu platim, stam degeaba.Si eu am telefon la 300 lei.
Depinde de tine asta depinde cu sti sa mergi in viata in unele cazuri da uni oameni ar putea sa te respinga sau din potriva sa te acepte
Sincer? Da
Pentru ca oamenii (majoritatea) prefera oameni cu un statut egal lor, nici mai mare pentru fi umiliti (eventual pentru a profita), nici mai mic pentru ca vor umilii, prin urmare vor pastra ei distanta.
Daca doresti sa fi lasata in pace, incearca sa gasesti o solutie, un job part time, sau ceva din care sa ai bani pentru hainute - macar simple, normale.dar noi si curate mereu!
Asta e lumea in care traim. poti avea un noroc mare sa intalnesti oameni cu, care devii prietena asa cum esti, dar de ce sa risti in extrema aceea de a intalni strambatori pe capete care sa te umileasca iar apoi sa te simti injosita gandindu-te ca pe buna dreptate..atat timp cat hainutele sunt noi si curate..si de bun gust..sa eviti sa arati ca un clown, totul e ok, in conditia aceea nici nu te va interesa daca cineva "trancane" aiurea.
Mai conteaza si vocabularul, accentul, sa nu te faca de ras.
Legat de purici, tot din viitorul tau job part time, ia-to un spray de corp care te fereste de muscaturi.
Succes!
Esti la profesionala, termina scoala, apuca-te de munca, fa liceul la seral si daca te tine capul si o facultate, nivelul financiar iti va creste si dupa toate astea te poti gandi la baieti. Foarte multi din cei din tara asta traiesc la limita saraciei. Si eu am avut o copilarie mai mult decat modesta, tu esti un caz fericit, cu parinti si bunici, alti doar cu o mama sau un tata. Esti bine, lasa televizorul si internetul, pune mana si invata. Eu m-am insurat la 28 de ani dupa ce am reusit sa termin toate scolile pe care mi-am permis sa le fac pentru a-mi putea asigura un trai modest dar decent, asta sa faci, baieti sunt destui pe lume iar odata cu inaintarea in invatatura si calitatea acestora va creste.
DACA situatia ta de acum te stimuleaza sa inveti, ca sa iesi in viitor din ea, atunci saracia se va dovedi a fi fost un avantaj pentru tine, avantajul decisiv. DACA cineva are tot ce ii trebuie de la nastere, si in plus resurse cu care sa faca ce crede, si daca cumva, din aceasta cauza considera ca nu are nevoie sa invete, sau nu ia invatatul prea in serios sau se gandeste la cai in viata care nu implica invatatul serios, atunci bogatia se va dovedi in cazul lui a fi un dezavantaj, dezavantajul fatal.
Majoritatea de pe TPU sunt oameni modesti. Majoritatea romanilor sunt oameni modesti. Majorittea oamenilor din lumea intreaga sunt modesti.
"Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului si iti vor izbuti planurile." - (Proverbe.16:3)
"Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde." (Ieremia.29:11)
De aceea iti spun: ai in vedere cuvintele de mai sus. Dumnezeu sa fie pe primul loc in viata ta; inalta-L in viata ta si El te va inalta; binecuvinteaza-L cu viata ta, si El te va binecuvanta.
Nu mai privi la viitor fara Dumnezeu; este si normal ca fara Dumnezeu sa nu fie o nadejde pentru viitor. Dar impreuna cu El nu vei avea nici o teama de viitor.
Daca vrei sa privesti la un viitor, atunci priveste la cel vesnic pe care l-a pregatit Dumnezeu pentru cei mantuiti. Dumnezeu poate sa te imbogateasca peste noapte.
"Isus S-a uitat tinta la ei si le-a zis: "La oameni lucrul acesta este cu neputinta, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta."" (Matei.19:26)
"Toate lucrurile sunt cu putinta celui ce crede!" (Marcu.9:23)
Respect! Cand ajung utilizator senior, am sa-ti marchez raspunsul ca inteligent, hehe.
Respect! Ai mare dreptate. Cand ajung utilizator senior, am sa-ti marchez raspunsul ca inteligent, hehe.
Daca e s-o luam asa si telefonul meu a fost de 400 lei, dar l-am luat acum cca. 3 ani.
Singurul lucru de care ar trebui sa te ingrijorezi in momentul de fata e continuarea studiilor. Am inteles din alte intrebari ca ai tai nu au situatia materiala necesara pentru a te tine in scoala. In ce oras iti vei face liceul? Din cate stiu eu transportul elevilor e asigurat de scoala, cel putin pana in a 10-a, pana cand invatamantul e obligatoriu.
Esti la un liceu teoretic/tehnic/tehnologic/pedagocic? La care?
Transportul este asigurat doar cat esti la scoala gimnaziala, apoi totul se plateste, eu am preferat sa merg la o profesionala ca sa ies repede la salariu si cu o calificare, apoi voi continua liceul si facultatea, dar mai intai sa vad si daca o sa merg la profesionala.