| alexandrastietotul a întrebat:

Buna dau funda+Vot
Intr-o seara am iesit la discoteca cu prietenul meu iar fratele prietenului meu s-a certat cu o fata care ma inteleg destul de bine cu ea, ei faza este ca eu eram cu prietenul meu langa discoteca iar fratele lui se certa cu aia pana la urma i-a dat o palma ei, ea s-a dus la politie si m-a pus ca martor ca am fost acolo si am vazut tot dar problema este ca eu nu vreau sa il bag pe el la necaz si nici nu am vazut cand i-a dat palma
Ea mi-a zis ca daca voi minti nu va avea ea problme voi avea eu dar eu sunt minora nu o sa pot sa merg sa dau declaratia fara mama asa este crying o sa am probleme si cu maicamea din cauza ei
Ce probleme sa am eu? i-am zis sa ma scoata din povestea asta deoarece eu eram intoarsa cu spatele eram cu gagiamio si varamea si nu stiu cand a dat in ea stiu doar ca a plecat gagikamio de langa mine si s-a dus la ea dupa c a dat ala in e
Ce probleme pot avea daca eu dau declaratie ca am venit de la baie si am ramas langa usa discoteci cu prietenul meu si cu verisoara mea si eram intoarsa cu spatele si nu am vazut nimic? Ce probleme
Ajutor :* Va puup
FUNDA

Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

Nu!
Spune ca nu a vazut nimic si punct... nu stie politistul daca minte sau nu. Spune si ea ca n-a vazut ca nu o intereseaza si gata!

2 răspunsuri:
| IndiferentXD a răspuns:

Buna!
Nu vei pati nimic. daca ai fost citata ca martor, te duci cu parintii tai la postul de politie, iti v'a pune in fata o coala, un pix si scrii doar ce ai vazut tu, atat nimic mai mult!
Scrii simplu ca ai venit de la baie, ca erai cu prietenul tau sau cine era langa tine si erai intoarsa cu spatele in momentul incidentului si n-ai vazut nimic. apoi pleci linistita acasa!
Probabil fata aia ti-a spus asa sa te intimideze happy!

| alexandrastietotul explică (pentru IndiferentXD):

Si daca prietena mea vazut si o cheama la politie ea nu vrea sa zica ca a vazut nu vrea probleme vrea sa iese din poveste si spune c anul a vazut nimic are ce sa ii faca?

| IndiferentXD a răspuns (pentru alexandrastietotul):

Nu!
Spune ca nu a vazut nimic si punct... nu stie politistul daca minte sau nu. Spune si ea ca n-a vazut ca nu o intereseaza si gata!