| mihaela_7412 a întrebat:

Buna deci vr sa slabesc pana sa inceapa sk am 17 ani si sunt mai plinuta si vr sa slabesk ziceti-mi si mei ce sa fac dar nu de astea de pe net ca nu is bune de nimic mc:*:*

4 răspunsuri:
| MahtBoyCool a răspuns:

Pai daca nu vrei de pe net asculta asa: fa sport, mananca fructe si legume acum vara ca sa profiti de ele, si nu mai manca chipsuri decat o data la mult timp sau cand tie pofta mare (in caz ca iti plac si tie pofta mereu), si nu manca mult, chiar si mancarea sanatoasa nu e buna in cantitati mari. Sper ca aceste sfaturi iti vor fi de folos! Nu e obligatoriu sa reusesti de priam data. Asta va fi in timp.

| Dianné a răspuns:

Elimini fast-food`ul, dulciurile, sucurile acidulate, prajelile, mancarurile cu grasimi, sarea, painea alba, guma de mestecat sau alte nimicuri precum:bombonele, caramele sau biscuitei.Trebuie sa mananci multe legume(orice legume verzi). Fructe:kiwi, mere, portocale, lamai, grapefruit, caise, nectarine etc.

Carnea recomandata:de pui(cat se poate de multa), de vita(nu multa!)de porc:deloc! straight face

pregatirea carniitonguee gratar sau fiarta, sau la grill big grin(iese super buna)

Paine:de secara, neagra

Baza dietei:mult sport!(alergari, handball, volei, baschet, begminton, etc.)
Succes!

Pupici:*

| OanaG a răspuns:

Pai nu ai dat nici un detaliu, ce inaltime ai cate kg?

Daca vrei ceva care sa dea rezultate contacteaza-ma in privat.Eu in 2 saptamani am slabit 2 kg si cativa cm.

| sanda_5697 a răspuns:

Nu mai mank cu pofta.seara abtine-te sa nu mai mananci.si poate iti da vreun rezultat