| Rebela170 a întrebat:

Buna din nou cititorilor! dupa cum stiti sunt venita cu idei proaspete mereu, chiar daca nu sunt de mult nu e nimic. am o intrebare! o fata de la noi are vreo 12 ani si se crede pitipoanca mereu si are picioru cam... lllllll atat! nu mananca de loc da-o in puii mei de aci o face pe masa vaca proasta si etc. masa saraca munceste toata ziua si fisa in schimb umbla cu de aia de 20-25 de ani :O nu am mai vazut asa copil! ajutati-ma. ce sa ii spun sa se calmeze. alea sunt primele ei relatii cu baietii de 20-25 de ani asa c a fost cu toti aia. si sunt vreo 10 si masa nu stie c daca stia si tasu o omora laughing deci ajutati-ma dau funda!:X

Răspuns Câştigător
| ♫♫yukkipawz♫♫ a răspuns:

Laso d viata ei; ea pierdetongue

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si daca ai ajut-o crezi ca ti-ar multumi.Ar zice ca esti doar invidioasa pe ea.Ai vazut tu vreo piti care sa nu aiba impresia ca e inteligenta, independenta si invidiata?laughing

| Abcfunny a răspuns:

Bună!
Şi eu am o astfel de prietena .are 14 ani ...sta cu aia de 16-18 ani la barfa si nui mai pasa de mine...daca afla tasu o omoara laughing.
Eu zic sa o lasi in pace ,ea pierde nu tu :d

| Abcfunny a răspuns:

Bună!
Şi eu am o astfel de prietena. are 14 ani ...sta cu aia de 16-18 ani la barfa si nu-i mai pasa de mine... daca afla tasu o omoara laughing.
Eu zic sa o lasi in pace, ea pierde nu tu :d

| Marijuana a răspuns:

Nu ar trebui sa te bagi. E viata ei. Ce`ti pasa tie?

| Marijuana a răspuns:

@MilzTPU. pana la urma daca vb cu cei putini mai mari, ce?

Faza e ca esti invidioasa sau nu stiu t doare ca nu t mai baga in seamahappy

Cu "prietene" ca tine la ce`i mai trebuie dusmani?laughing)