anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dupa cum stim cu totii se apropie Craciunul si toti avem niste dorinte care dorim sa ni se implineasca, ei bine dorinta mea este de a avea un calculator performant care sa ruleze jocurile din 2011 al meu este extrem de slab il am de vreo 7, 8 ani si abia mi se deschide un joc din 2002 sad, problema e ca sunt foarte costisitoare si nu imi permit asa ceva chiar daca ma chinui de vreo 2, 3 ani incoace sa strang niste banuti pentru unul mai performant.Rugamintea mea ar fi, cine dispune de foarte multi bani si nu stie ce sa mai faca cu ei sa-mi doneze si mie cate 1 euro, sau cat poate fiecare pentru a-mi indeplini visul.Ar fi un cadou de Craciun foarte frumos si un gest si mai frumos din partea celor care doresc sa ma ajute. Cei care doresc sa ma ajute pot face donatii la nr de telefon 0726821483.Am apelat la acest site pentru ca se numeste TPU (toti pentru unul), poate cine stie si mie mi se va ivi ocazia de a intinde o mana de ajutor si voi fi bucuros sa ajut.Craciun fericit tuturoooor!

Răspuns Câştigător
| Luchian7 a răspuns:

Exista calculatoare performante dar sunt foarte scumpe pentru ca au unele piese de la PlayStation eu zic sati cumperi un PlayStation si dupa cum zici u cati plac jocuri de acum zic sa-ti iei un Xbox 360 la 1700 ron si eu vreau sa-mi iau Xbox. Funda PPLSSS!

0 răspunsuri:
Întrebări similare