| andreea_1581 a întrebat:

Buna eu sunt verisoara lui phoebe tonkin(cleo) si le cunosc si pe prietenele ei din h2o si le cunosc si id-urile adevarat. Eu vorbesc in fiecare zi cu ele dar sa va zic ca pe net nu sunt alea reale. si oricine vrea sa le intalneasca pe toate trei sa-mi spuneti ca eu va pot face cunostinta cu ele ca sunt verisoara lui cleo. DECI VRETI SA LE CUNOASTETI?

12 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Alta fetita cu fanteziile ca sunt rudele unei vedete de pe Disney.
Draga mea :

1. Phoebe Tonkin vorbeste in limba engleza. Tu, fiind verisoara ei, vorbesti tot engleza si nu prea ai ce face pe site-urile romanesti.
2. Atunci, de ce in poza ta este o tipa? (cred ca Adela Popescu)
3. Ai mintit, clar! oh go on

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Draga mea nu minti eu sunt veriosoara cu Michael Jackson si mie mi-a spus ce hit o sa scoata mai nou se numeste,, dansand printre morminte``

| Aleeeeeeee a răspuns:

Draga, chiar ne crezi atat de fraieri incat sa credem raised eyebrows? laughing

Ei bine, te anunt cu parere de rau ca nu suntem... rolling on the floor.
Am mai vazut intrebari stupide pe site dar asat le intrece pe toate. Chear vrei sa credem ca esti verisoara cu Phoebe? laughing

| Zuzzy05 a răspuns:

raised eyebrows ai visat azi noapte, dragabatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alte povesti plictisitoare ca astea numai ai? cat de prosti crezi ca suntem? numele tau andreea scrisul tau romanesc poza aia de 2lei mentionezi de 2 ori ca esti verisoara lui Phoebe deciii ...nu prea ai ce sa mai spui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de prost sa fii ca sa crezi?
1.Numele tau e roman, ai mai scris si cu litera mica.
2. Ce sa caute o verisoara a lui Phoebe Tonkin pe un site romanesc?
3.De unde sti sa vorbesti romana?
4. Vorbesti cu ele in fiecare zi? Numai de asta nu au ele timp.

Sunt sigura ca daca ar vedea ele ce scriem noi...nu mai zic nimic. Dar sa stii majoritatea nu te crede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama si eu sunt verisoara lui Michael Jackson. Si vorbesc cu el in fiecare ziii day dreaming. Mi. a spus ce hit va scoate in martie pe piata b-).

Si da, stiu ca e mort (:.

| Catti a răspuns:

Eu sunt sora lui Madona big grin smug care vreti doua bilete gratuie la concertul sau smug?

Mai sincer minciuna, minciuna dar nu ne face prosti pe fatawinking

| gAbrYii a răspuns:

Buna eu sunt sora lui Psy! (pot sa spun)
In primul rand:
Pheobe vorbeste alta limba,
Al doilea:
Numele tau e roman, iar al ei....nu
Bye!

| JustMe_3798 a răspuns:

Da sigur, dar stai sa-ti spun un secret, eu sunt sora ta tongue pierduta de mult timp stii? Si inca ceva sunt fiica lui Dracula...acum singer chiar ne crezi niste loooseri?happy

| Larisutza1357 a răspuns:

Da vreau!