Buna![]()
Am voturi din toate categoriile... votez doar atunci c and consider ca este demn de apreciat...
Cu voturile negative nu prea le am.![]()
O zi buna
Răspunsuri considerate folositoare 107
Răspunsuri considerate nefolositoare 8
Răspunsuri considerate amuzante 59
Răspunsuri considerate inteligente 97
Răspunsuri considerate eronate 21
Ofer si eronat si nefolositor celor care chiar raspuns gresit sau celor care se cred superiori ca sunt Dumnezei pe Pamant, nerecunoscand ca ceea ce afirma este eronat sau nefolositor persoanei din cauza.
Faza cu votul e ok dar faza e ca sunt categorii nu are rost asa ceva ca si categoria religie, fiecare voteaza grupul lui in mod pozitiv, sunt intrebari care necesita stiinta acolo ce sens are sa existe voturi? Vad persoane care.nu stiu cum au trecut anul la biologie, ca si sanatatea acolo nu-i de gluma ca multi habar nu au de medicina nu vad sensul categoriei, nu fiecare se poate exprima cum vrea ca te poate induce in eroare, cel care voteaza cum poate sti ca tu ai habar sau nu? In fine ai inteles ideea nu?
66 /77 in 3 ani.
Unii se oftica cand primesc voturi negative.
Uneori, nici cele pozitive nu sunt meritate, si nici fundele, dar asta e.
"Unii se oftică." ești și tu în acei unii?
Vorbești de tine sau de alții?
Mi se pare mai ok aşa.Nu prea am dat voturi negative nici înainte, dar voi da când voi considera ca şi până acum.
Am observat si eu asta, dar ma enerveaza ca nu pot sa vad ce vot am primit, am vazut de la cine am primit, dar nu pot sa vad si ce vot mi-a dat.
Dai pe vezi toate notificările și îți apare
De acum voi sti cine imi sunt dusmanii
PS: Da, ma simt la fel de libera sa dau voturi (fie si negative). Nu ma deranjeaza parerea altora sau comentariile lor, cat timp consider ca respectivul raspuns e nefolositor/eronat.
Și dacă vei ști ce vei face?
Spiritism
Mi-ai adus aminte.
Cu placere, sweetheart. Si alta data.
Dar nu ști de ce anume mi--am adus aminte
Serios? De ce anume?
Vreau să vorbesc cu un spirit problema e că nu ne cunoaștem ce e de făcut
Detaliile ti le ofer in privat
Am 49 eronate, si nu imi pasa. ![]()
Ca sa ai un tablou, ultimul mi-a fost dat de o tanti care nici macar nu a raspuns la intrebare. Era despre toleranta la homosexualitate.
Daca nu sunt toleranta cu homosexualii, o desteapta toleranta, imi voteaza raspunsul ca eronat.
Adica suntem toleranti cu lgbt, si intoleranti cu intolerantii? ![]()
Ori suntem toleranti, ori nu mai suntem? ![]()
Nu cred ca prapadita sa inteleaga ceva, asta stie, asta face, long story short, habar nu are ce inseamna "tolerant". ![]()
Multumesc pentru felicitare.
Și eu am primit un vot negativ pe același subiect
dar nu știu dacă persoana era femeie sau bărbat știu doar că are poză de femeie
În privința a ceea ce susții consider că ai dreptate și aici dar și acolo.
Ai deci ai citit-o mă bucur ^-^ îți doresc fericire maximă.
Buna frumosule.
De ce sa nu ma simt libera sa dau un vot negativ daca asa consider. Nu e ca si cum prinsesem ura de clasa a 2-a pe cineva si stateam sa-i dau voturi negative la fiecare raspuns. Mi se pare ok sa vedem cine si ce voturi ne da.
Eu am unu eronat si unu nefolositor, eu ce primesc?
E mult mai bine, în acest mod vezi ce răspuns ți-a fost votat și de către cine. Eu încă sunt junior, nu pot să votez, dar nu m-ar opri faptul că respectiva persoană vede. Momentan am 1 eronat.