| Divy a întrebat:

Bună frumoșilor am observat că voturile apar în notificări de acum, ce părere aveți despre asta? Fac referire la voturi negative v-ați mai simți liber să le dați?
Eu am 48 de voturi nefolositoare și 54 de voturi eronate cine are mai mult primește fundă și vot

43 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Am voturi din toate categoriile... votez doar atunci c and consider ca este demn de apreciat...
Cu voturile negative nu prea le am.winking
O zi buna happy

| Divy explică (pentru caramela):

Să vedem ai 133 voturi negative și 183 voturi eronate, tu ai făcut acestea în 6 ani eu într-unul cred că te ajung dacă primesc anual fac dublul tău adică aproximativ 300 laughing

| caramela a răspuns (pentru Divy):

Uneori se mai voteaza si din invidie...cel mai mult conteaza sa ajuti acolo unde crezi ca poti fi de ajutor!
O zi buna happy

| Divy explică (pentru caramela):

Eu uneori răspund din sarcasm sau pentru conversație, și cred că am fost evaluat mai bine decât când eram carte laughing
Deja mi-ai făcut-o love struck mulțumesc și ție îți doresc fericire maximă

| MihaelaDart a răspuns:

Răspunsuri considerate folositoare 107
Răspunsuri considerate nefolositoare 8
Răspunsuri considerate amuzante 59
Răspunsuri considerate inteligente 97
Răspunsuri considerate eronate 21

Ofer si eronat si nefolositor celor care chiar raspuns gresit sau celor care se cred superiori ca sunt Dumnezei pe Pamant, nerecunoscand ca ceea ce afirma este eronat sau nefolositor persoanei din cauza.

| Divy explică (pentru MihaelaDart):

Și nu sunt Dumnezei?

| RAY a răspuns:

Faza cu votul e ok dar faza e ca sunt categorii nu are rost asa ceva ca si categoria religie, fiecare voteaza grupul lui in mod pozitiv, sunt intrebari care necesita stiinta acolo ce sens are sa existe voturi? Vad persoane care.nu stiu cum au trecut anul la biologie, ca si sanatatea acolo nu-i de gluma ca multi habar nu au de medicina nu vad sensul categoriei, nu fiecare se poate exprima cum vrea ca te poate induce in eroare, cel care voteaza cum poate sti ca tu ai habar sau nu? In fine ai inteles ideea nu?

| Divy explică (pentru RAY):

Eu cred că ar fi bine ca funda să se acorde pe opinia colectivă a mai multor utilizatori, în privința categoriei părerile sunt împărțite.
Da Ray te-am înțeles tare și clar big grin

| Fatamuntilor a răspuns:

66 /77 in 3 ani.
Unii se oftica cand primesc voturi negative.
Uneori, nici cele pozitive nu sunt meritate, si nici fundele, dar asta e.

| Divy explică (pentru Fatamuntilor):

"Unii se oftică." ești și tu în acei unii?
Vorbești de tine sau de alții?

| Doub a răspuns:

Să curgăăăăă cu voturi

| Divy explică (pentru Doub):

Curgă de unde ști că voturile sunt lichide? laughing

| Doub a răspuns (pentru Divy):

Asta nu se ştie, asta se simte
whăăăt

| J0B0MAT a răspuns:

Mi se pare mai ok aşa.Nu prea am dat voturi negative nici înainte, dar voi da când voi considera ca şi până acum.

| Divy explică (pentru J0B0MAT):

Te-ai descurcat bine să le faci altora pe plac laughing văd că ai puține voturi negative deci le-au plăcut de tine sau de răspunsurile tale

| Matthew1995 a răspuns:

Am observat si eu asta, dar ma enerveaza ca nu pot sa vad ce vot am primit, am vazut de la cine am primit, dar nu pot sa vad si ce vot mi-a dat.

| Divy explică (pentru Matthew1995):

Dai pe vezi toate notificările și îți apare big grin

| justanotheruser99 a răspuns:

De acum voi sti cine imi sunt dusmanii laughing
PS: Da, ma simt la fel de libera sa dau voturi (fie si negative). Nu ma deranjeaza parerea altora sau comentariile lor, cat timp consider ca respectivul raspuns e nefolositor/eronat.

| Divy explică (pentru justanotheruser99):

Și dacă vei ști ce vei face? thinking

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Divy):

Spiritism laughing

Mi-ai adus aminte.

Cu placere, sweetheart. Si alta data.

Dar nu ști de ce anume mi--am adus aminte laughing

Serios? De ce anume? thinking

Vreau să vorbesc cu un spirit problema e că nu ne cunoaștem ce e de făcut laughing

Detaliile ti le ofer in privat laughing

| Dorotheea21 a răspuns:

Am 49 eronate, si nu imi pasa. big grin
Ca sa ai un tablou, ultimul mi-a fost dat de o tanti care nici macar nu a raspuns la intrebare. Era despre toleranta la homosexualitate.
Daca nu sunt toleranta cu homosexualii, o desteapta toleranta, imi voteaza raspunsul ca eronat.
Adica suntem toleranti cu lgbt, si intoleranti cu intolerantii? rolling on the floor
Ori suntem toleranti, ori nu mai suntem? laughing
Nu cred ca prapadita sa inteleaga ceva, asta stie, asta face, long story short, habar nu are ce inseamna "tolerant". big grin
Multumesc pentru felicitare. happy

| Divy explică (pentru Dorotheea21):

Și eu am primit un vot negativ pe același subiect laughing dar nu știu dacă persoana era femeie sau bărbat știu doar că are poză de femeie laughing
În privința a ceea ce susții consider că ai dreptate și aici dar și acolo.
Ai deci ai citit-o mă bucur ^-^ îți doresc fericire maximă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oau. "buna frumosilor"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna frumosule.batting eyelashes
De ce sa nu ma simt libera sa dau un vot negativ daca asa consider. Nu e ca si cum prinsesem ura de clasa a 2-a pe cineva si stateam sa-i dau voturi negative la fiecare raspuns. Mi se pare ok sa vedem cine si ce voturi ne da.

Eu am unu eronat si unu nefolositor, eu ce primesc? laughing

| mnbvf a răspuns:

E mult mai bine, în acest mod vezi ce răspuns ți-a fost votat și de către cine. Eu încă sunt junior, nu pot să votez, dar nu m-ar opri faptul că respectiva persoană vede. Momentan am 1 eronat.

| Divy explică (pentru mnbvf):

Deci juniorii au limită cred că e bine așa, astfel nu se face abuz laughing

| mnbvf a răspuns (pentru Divy):

Oare câte zile de junior mai am? laughing

Dacă lucrezi copilă, nu o să mai ai mult, dar trebuie să tragi tare să depui efort și într-o zi vei reuși să ajungi unde îți dorești după care te vei întreba "a meritat tot efortul? " laughing

| mnbvf a răspuns (pentru Divy):

Ce efort? E o plăcere laughing

Te rog fă-o la pătrat laughing

| Kuroo a răspuns:

Ti-am dat un eronat ca sa ai 55, sa nu zici tu ca nu sunt eu om bunbatting eyelashes

| Divy explică (pentru Kuroo):

Mulțumesc dacă ai ști cât de bună poți fi love struck

| Kuroo a răspuns (pentru Divy):

Am un suflet de aur big grin

Cât crezi că valorează? thinking

Mi-ai dat vot? Vai, poate nu mi-ai dat 10, ca te crap laughing

Sunt doar pluș în interior mai puțin ochiii big grin

Mi-am gasit papusa voodoo laughing