| mmiizzaas a întrebat:

(iarasi euhee hee ) vroiam sa va intreb : stiti bile dinalea care cresc daca le tii in apa? mi-am cumparat si eu si au crescut cam putin...stiti cat trebuie sa le las? am auzit ca trebuie sa le tii in permanenta in apa ca sa se face mari. :-\

7 răspunsuri:
| iepurica_7902 a răspuns:

Da. am avut si eu, si prietena mea.eu le-am tinut vreo 3-4 zile caci in fiecare zi ele mai cresc putin, devenind mai mari in fiecare zi. tu cat le lasi in apa?

| Stefania a răspuns:

Buna!

Am si eu! Ieftinelaughing. Trebuie sa le tii cam 2 orehappy. Ca in 2 secunde nu cresc cum vrei tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu sunt verzi
iti dau un sfat cand iti mai cumperi adauga si niste parfum de care vrei si ti se fac parfumate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa le tii permanent! sa vezi cat de mari se fac!

| mmiizzaas explică:

Pai... dupa ce le-am cumparat le-am tinut in apa cam 1 zi, dar cand am vazut ca sunt cam mici le-am mai pus iar. O sa le las permanent in apa. ce zici?

| krena a răspuns:

De unde le-ati luat?

| Alina_4914 a răspuns:

Ba nu bilele alea se fac cat 10 bani dar apoi nu mai cresc daca ele nu ti-au crescut intr-o saptamana. poti sa le arunci ca nu sunt bune. eu stiu asta ca de mica am avut dinalea si mama a lucrat la fabrica de bilute si am invatat care sunt bune si care da... FUNDA!?