| maria24_9897 a întrebat:

Buna la toata lumea am si eu o intrebare dar nu ma judecatii.Stie cineva cum este ce se zice cand vrei sa faci farmece cu sange menstrual? Ma intereseaza descantecul va rog mult daca ma ajuta cineva sa-mi spuna? O seara buna

3 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Haideţi mă copii, ce naiba?!
Găsiţi şi voi nişte farmece cu obiecte mai puţin scârboase. Farmece cu o conservă de ananas?batting eyelashes Ce-ţi spune asta?!
Ştii că magia neagră afectează numai dacă şi cel "fermecat" crede în chestia aia, nu?! Şi... ştii ce se întâmplă dacă doar tu care "farmeci" crezi iar celui "fermecat" i se rupe de asta?! Se întâmplă că se întoarce împotriva ta.
De fapt, nu există magie ci există oameni care cred că ceva este posibil şi produc cu mintea lor dezechilibru energetic astfel încât acel ceva chiar se întâmplă.
Totuşi, ca să te şi ajut, mergi în ceva sate uitate de lume la bătrâne de peste 80 de ani, alea e posibil să mai ştie căci această practică s-a cam dus o dată cu secolul XXI.
Nu pot să-ţi zic "spor" dar te pot saluta cu respecthappy.

| anka a răspuns:

Sa stii ca farmecele se pot intoarce impotriva ta sau a copiilor tai. Nu e bine sa te joci cu magia neagra.

| Oxy_2697 a răspuns:

Nu ii bine sa faci farmece. Ele se pot intoarce in potriva ta sau a celui mai drag tie.Nu te juca cu magia asta pentru ca ii destul de periculoasa.Mai bine lasa sa vina totul de la sine decat sa faci o prostie si dupa aceea sa o regreti mult timp. Pup