Iti recomand un EGO AIO joyetech(e perfecta pentru incepatori, o am si eu)Trebuie sa-ti cumperi lichid pentru ea cu diferite arome, ce preferi tu.Lichidul poate contine nicotina sau nu, dar daca vrei sa te lasi de fumat, iti recomand lichide cu nicotina, pentru a imita tigara cat mai mult.Ea o sa-ti vina in pachet cu 2 rezistente, acele rezistente le montezi pe capacul tigarii, acelea trebuiesc schimbate cand se ard, acum depinde cat de mult fumezi din ea, normal o rezistenta trebuia sa te tina vreo 2 saptamani, cand vezi ca iti da gust de ars, atunci o schimbi.Cam astea sunt consumabilele pentru ea, rezistentele si lichidul.
https://www.youtube.com/watch?v=spgcl7IQZ8I
Uite aici, mai detaliat.
Curge lichidul din ea?
Fiecare rezistenta, este la vape-ul lui? Sau le poti folosi pe toate? Că nu stiu -_-
Tigara electronica e o noua inventie din categoria "la pescuit de fraieri". Imi pare rau. Banii sunt tot arsi, fie ea chiar si electronica. Viciile, necunostinta de cauza si ignoranta te lasa fara multi bani pe termen lung.
Ai cativa bani si vrei sa incerci ceva cu adevarat cool cu care sa te lauzi prietenilor? Cumpara cartea "La pescuit de fraieri. Economia manipulării si a inselaciunii" de George Akerlof si Robert Shiller - laureati nobel in economie. E o carte accesibila pentru orice tip de public, mai ales pentru cei care cheltuiesc in draci si simt ca nu se pot abtine.
BogdanM275 întreabă: