| A0n1mUL a întrebat:

Buna sunt foarte suparat sad offfff
vreau sa imi cumpar iphone 4s am 15 ani. mama mea imi da 300 de euro il iau de la orange si telefonul costa720 euro. trebuie sa pun eu 420 euro. bun eu strang bani de mult timp si am acei bani. dar nu stiu ce sa fac. tata imi plateste abonamentul si tot striga la mine si imi spune. ca daca nu o sa invat si nu o sal merit nu o sa mai primes bani niciodata. si toate astea eu chiar mil doresc.
sunt cu moralul la pamant ce ar trebui sa fac? ca sa prind curaj?

Răspuns Câştigător
| Sid23 a răspuns:

Ar trebui sa te uiti dincolo de strigate. daca parintii iti dau si o parte din bani si platesc si abonamentul inseamna ca sunt dispusi sa ti-l cumpere doar daca observa ceva responsabilitate si seriozitate la scoala ori in alte domenii. oricum nu trebuie sa fii suparat pentru asta.il vei primi. dar depinde de tine.il vei primi cu atat mai repede cu cat observa schimbari in bine la tine. take care.^^

6 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Daca as fi maica-ta/taica-tu, ti-as oferi o bataie buna cu facaletul, copil ignorant si infatuat.Mai intai invata sa scrii corect, si dupa sa ceri si telefon.Auzi la el, 720 de euro! Pai, vreo jumatate din populatia tarii asteia nu are 720 de euro pe luna, de familie.Si tu ii dai pe un telefon.Meh,western civilization...Telefonul ala, pe piese nu costa mai mult de 100 euro, nu ar trebui sa coste mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Laura a răspuns:

Te-ai tâmpit? Cum să dai atâția bani pe un telefon?

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Lasa ma telefoanele ca ai timp de ele.Vede.ti de scoala si dupa de telefoane si alte prostii.Nu te condamn, multi vor telefonae foarte performante si da, e treaba ta ca dai atatia bani pe un telefon dar ascultai si pe parinti ca iti vor doar binele, si nu cred ca esti cu moralul la pamant.Cica " ca sa prind curaj" raised eyebrows

Răspuns utilizator avertizat
| gabi1achi a răspuns:

Citeste o carte