| Buterflydana a întrebat:

Bunahappy...sunt noua pe TPU... vreun sfat?big grinbig grin

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Mai intai sa citesti "Intrebari frecvente" (sus), iar restul vei afla pe parcurs. Sigur o sa-ti placa aici. smug Simte-te ca acasa (sa respecti, sa nu faci mizerie, sa ai grija de tine si de ceilalti si, nu in ultimul rand, sa te si distrezi)! big grin Succes!

7 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Bun venit.
pentru inceput citeste aici:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, nu ne înnebuni cu justin Biber, cu poveşti în care ai făcut sex cu n oameni sau că vrei fundiţe. happy Scuze dacă te-am speriat, dar cam aşa se face pe aici. Bine ai venit şi cât mai mult răspunsuri! Baftă!

| Psihiatra a răspuns:

O sa incep prin a`ti spune bun venit pe TPU. O sugestie importanta:nu cersi fundite ca altii(imi dai funda, fundita? si chestii de genu`). Aici nu tin.Primesti fundele daca le meriti.Incearca sa "vorbesti" frumos cu toti, sa nu kignesti pe nimeni. Pune intrebari serioase, nu chestii de genul:Justin Bieber e batran?, sau intrebari despre metin.Sunt doar sugestii.MUlt noroc

| Razvan a răspuns:

Scrie in romana. Evita scandalurile cu useri frustrati. Daca esti hartuit pe privat, nu apela la echipa da direct "blocheaza utilizatorul"

| Hombre a răspuns:

Ocolestema, am fost catalogat conflicto- maniac. Bine ai venit.

| Buterflydana explică:

Vreau sa mentionez ca nu l plc pe justin bieber ma enerveazalaughing

NOname
| NOname a răspuns:

@Buterflydana, ai primit multe sfaturi bune. Acum ai toate sansele sa devii un utilizator model. big grin Daca si altii ar pune astfel de intrebari, atunci cand sunt abia la inceput, TPU ar fi fost un loc mult mai frumos. Mersi pentru apreciere, draga! Numai bine!