| Adredemesconf a întrebat:

Bună TPU!
Acum 2 săptămâni am pus o întrebare big grinacă ai putea să propui un user sa devină expert care ar fi acel user?(doar unul singurhappy ). Mă întreb acum oare de ce întrebarea a fost ok timp de o săptămână, dar apoi cineva a raportat-o ca fiind caracter obscen/ilegal? Am jignit pe cineva? Dacă e aşa îmi cer mii de scuze, mai ales din partea celor care mi-au răspuns, şi nu am putut să le văd răspunsurile...

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Multi considera ca asta provoaca polemici. Probabil de asta ti s-a raportat intrebarea. Sunt multi care nu cred ca poti vorbi civilizat si sa iti expui punctul de vedere in mod placut. Sunt unii care daca nu le convine cum gandesti dau cu laturi in tine. Si de obicei persoanele care iti raporteaza sub acest motiv o intrebare sunt cei fideli principiului de oglinda. Adica daca ei sunt superficiali si gandesc eronat cred ca si tu o faci si toti ceilalti.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai cuminte, eu sunt pățită prin ștergerea unei întrebări postate de către mine cu mult timp în urmă și de curând a fost raportată de "persoane binevoitoare" ale site-ului.
În orice colectivitate se va găsi cineva care să deranjeze, ține minte!
Din câte îmi amintesc ți-am răspuns și eu la aceea întrebare și mi-am luat stupiduri.
Nu te scuza că nu ai motiv întemeiat. Cine cunoaște citește printre rânduri consistența întrebării și îți oferă o părere sau un sfat concret, nu o bătaie de joc sau ceva pueril pierdut în neat.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Si eu am patit de asteaoh go on
Caracter irelevant.FiewinkingNu te stresa prea tare, oricum nu ai ce sa faci.Nici eu.Si nici colegii ale caror intrebari sunt raportate in nesimtireraised eyebrows

| brosu a răspuns:

Nu trebuie să îţi ceri scuze, nu ai postat nimic obscen, gândirea unora este obscenă şi ar trebui să fie şi ilegală.
Succes în continuare!