anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,TPU.Am dat peste nişte întrebări aici de genul ``care este user-ul vostru preferat?`` şi am observat că m-aţi sărit din cărţi...
Nu-i nimic,nu m-am supărat - probabil că v-aţi luat cu altele şi aţi uitat să ziceţi şi de mine.Întrebarea mea -deci- este foarte simplă - eu a cui ``user preferat`` sunt?
Am o fundiţă pregătită pentru voi şi foarte multe voturi frumoase,la fel.
Bine - şi câteva ignor-uri,dar sper să nu fie cazul să le folosesc. Puteţi s-o luaţi ca pe-o ameninţare, că asta şi e...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai multi ''useri preferati''-si tu esti unul dintre ei.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

O să-ţi dau fundiţa...
Ştii de ce, da?

Banuiesc ca pentru sinceritate : )

N-ai nimerit-o.

Nu?!
Atunci chiar nu stiu motivul...

Mersii pentru fundita!

Cu plăcere.
Când vrei, totusi, să îţi faci un prieten bun, mă claxonezi...
Ştii că ţi-am zis eu odată cat de important e să ai unu`-doi mai buni-aşa, că de unul singur e mai greu în viaţa asta...
Era pe vremea când îmi dădeai tu fundiţe, dacă-ţi aminteşti...
Da` sigur n-ai uitat.

38 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Eu nu am un singur user preferat, am mai mulţi şi în mod sigur eşti unul dintre ei (cu tot cu sora).

| foxsilver a răspuns:

Deci, cum sa te numeri printre userii mei preferati, cand tu iti faci cate un cont pe luna?
Am vazut motivul supararii tale, dar toti am patit asta, inclusiv Userii Anului.
Mie mi-au fost sterse vreo 26 de raspunsuri, dar nu m-am suparat decat pentru unul singur.
Ideea e ca, nu vad nici un motiv sa-ti stergi un cont, ca sa-ti faci altul peste doua saptamani (asa cum ne-ai obisnuit).
Poti efectiv sa nu intri pe site o perioada de timp (pana iti trece supararea), si-atat happy.

| anonim_4396 explică (pentru foxsilver):

Eu nu m-am suparat ca mi-au sters mie 2 raspunsuri, alta e chestia, da` e greu de explicat…
Pe scurt, au intrat la intrebarea Oanei si din vreo 50 de bucati au luat juma`te, asta aseara, iar azi la fel – s-a discutat iar pe-acolo un pic, erau 40-si, acu` sunt 25…
Chiar sa nu mai avem voie sa ne contrazicem un pic? Ca doar nu ne omoram, era un schimb de pareri…Adica era putina borfaiala, de fapt, da` nu chiar de speriat…
Nu mai conteaza.
Si oricum vad ca n-au de gand sa bage matrimoniale pe site, deci ce rost are sa mai stau?
Eu cand dracu` ma-nsor? Nu?
Bine.Te-am lasat…A inceput numaratoarea inversa…
Mersi de raspuns.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Tre sa te obisnuiesti cu ideea ca adminele modereaza din interes iar dreptul la libera exprimare castigat cu sange la revolutie si garantat de constitutie este adesea calcat in picioare. Daca nu poti sa treci peste asta atunci mai bine iti stergi contul pentru ca nu faci decat sa te enervezi cand intrii.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Pe tine e prima oara cand te "vad" deci na...

Am avut un user preferat, am votat-o userul anului, m-a pus pe ignore fiindca a vorbit bazaconii dovedind o frustrare bolnavicioasa si s-a suparat ca am contrat-o. Si culmea, am contrat-o intr-un mod chiar civilizat. Asa ca m-am plictisit sa mai am useri preferati.

| anonim_4396 explică (pentru AlexanderAdrian):

Am intrat la clasamentul general ca să văd exact care sunt userii ``anilor`` şi am găsit (la doamne mă refer) Brigaela, greece12, Legiuitoarea şi NOname - în ordinea alfabetică, se-nţelege...
Faza e că nu pot să mă bag pentru că una din ele e medic, şi nu ştii niciodată când ai nevoie de ea, apoi e d-na avocat - cu ea e mai greu că ştie legile bine şi deci n-ai nici o şansă, cu greece12 nu mă cert că la anul` e posibil să-i fac o vizită, iar lui NOname n-am ce să-i zic deoarece...o plac...
Deci n-am cum să mă aliez cu tine, îmi pare rău, îmi schimb o să îţi dau un vot inteligent că mi-ai răspuns frumos...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia nu mai spune, cine e medic si cine-i avocat?

| anonim_4396 explică (pentru AlexanderAdrian):

Despre Brigaela stiu sigur ca e medic (am citit pe blog), iar Legiuitoarea probabil ca e avocat, da` mai mult glumeam in legatura cu ea...
Sau poate e notar.
Sau poate ca e maritata si ea e cea care face legea in casa, si de-aici nick-ul ei, nu?
Cine stie...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai las-o. Poate Brigaela o fi medic, nu zic nu, dar Legiuitoarea nu e avocat, saraca n-a stiut sa citeze macar din lege. La raspunsurile alea cu pa pa ti se pare ca-i avocat? doamne fereste. Iar Brigaela daca e medic, cu tot respectul are o atitudine care denota ca simte nevoia sa sperie fetele tinere in loc sa le informeze. In fine.

| Kaℓi a răspuns:

Unde gasesti tu intrebari asa interesante? happy
Spune-mi, pe mine m-ai vazut nominalizata pe undeva? nu, mai bine nu-mi spune... parca vad ca nu-s preferata nimanui si numai ma deprim happy adica, mai rau...
Ce sa zic si eu, fac glume pe seama meawinking ca de fapt, tocmai ce am descoperit ieri ca sunt ignorata de o domnishuara de aici! am citit o intrebare de-a ei, si nu stiu sigur daca as fi vrut sa raspund ceva, dar TPU m-a avertizat, cu rosu: userul care a pus aceasta intrebare te ignora si nu-i poti raspunde! asa ca am pierdut vreo juma' de ora uitandu-ma prin intrebarile si raspunsurile domnishuarei, ca sa ma lamuresc de ce ma ignora asa de rau... n-am gasit nimic related to me si nu m-am prins, si nici nu-mi amintesc sa fi avut vreun clinci cu dansa!
Bine, eu stiu ca-s antipatica by default, dar chiar asa, sa ma ignore fara sa ne stim, TPU-istic vorbind? o fi paranormala domnishuara...

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

E posibil să-i fi supărat vreo prietenă, şi deci ţi-ai luat ignor la pachet...
Probabil fata voia să scrie o carte, şi tu i-ai tăiat avântul, cum îţi stă ţie în obicei. Uneori parcă şi mie îmi vine să-ţi dau ignor pe chestia asta, da` te iert pentru că îmi eşti dragă dintr-un motiv anume...Care nu ţi-l spun.
Oricum eşti preferata mea, stai liniştită, dar prietenia nu pot să ţi-o cer, că e foarte riscant...Pentru tine.
Şi ca să îţi povestesc puţin - de când sunt pe site (anul asta-vorbesc) am cerut de vreo 2-3 ori prietenia,doar aşa din politeţe(de pe conturile vechi-zic),dar am zis că n-o mai fac,şi îţi explic şi de ce:abia aştept să-mi iau concediu si să le întreb pe fetele din lista care din ele se oferă să-mi arate oraşul lor,pentru că vreau să călătoresc puţin... Înţelegi?
Şi parcă le-aud: ``eu? de ce?``, şi-o să le răspund simplu:``păi nu suntem prieteni?``;``deci suntem, da` pe net``;`` păi cum adică? numai pe net?``;``normal! că în rest suntem anonimi``;``păi şi-i normal?``;``deci tocmai ţi-am zis că-i normal, ce-ai? dacă vrei să vezi oraşul, ia-ţi un pliant, pricepi ce zic? nu mă mai bate la cap!``;``păi şi-atunci de ce mai suntem prieteni? doar că să facem glume pe TPU?``;``deci vezi că mă enervezi cu păi-ul asta!``;``păi şi tu mă enervezi cu deci-ul ăla!``;``deci poate-ţi dau ignor!``;``păi da-mi!``...
Pricepi ce zic? Abia aştept...

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteleg! happy
Se poate sa fie cum zici tu... incerc sa ma abtin cand vad tinerii scriitori dornici de lansare, dar nu prea reusesc. Le citesc cu mare atentie productiile de pe wattpad si vorbesc cu monitorul... nu ma intreba ce, ca nu suntem destul de prieteni ca sa iti spun big grin eu nu-s prea prietenoasa, da' ignor n-am dat nimanui!
Cred ca nici nu stiu cum se face... e complicat? asa, pentru viitor...

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

``Păi`` o să-ţi explic la momentul potrivit - abia în octombrie cred că-l iau - ce te grăbeşti aşa?

| Kaℓi a răspuns:

Ah, era sa uit intrebarea propriu zisa... asta:
"Întrebarea mea -deci- este foarte simplă - eu a cui ``user preferat`` sunt?"
Pai, esti userul meu preferat, stii de ce? pentru ca e simplu, tu mai mult lipsesti, ca sa nu zic ca esti dus...
Si cand lipsesti tu, pot sa-i prefer pe ceilalti preferati ai meiwinking

| OnuOnulică a răspuns:

E prima oară când dau de tine poate ne împrietenim în timp laughing)

| Fatamuntilor a răspuns:

Mai... asta e santajlaughing... imi dai voie sa mai ma gandesc?
Noi nu prea ne-am,, intersectat' in postari, e greu sa dau un raspuns sincer!

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Ti-am dat ``amuzant``...
``Nu prea ne-am intersectat in postari`` pentru ca ai sa-mi dai un milion de cand eu si sor-mea aia mica am avut grija de catelusul tau...
De fapt tu ai dat banii, da` m-a prostit ea...
Mda, ma iau degeaba de tine...

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Incepi sa-mi devii simpatic.
Mai eu i-am dat lu' ai mica banii, nu-i vina mea ca nu ti-a dat. Doar i-am spus clar.,, Dai si fratiorului tau.

Data viitoatoare iti dau banii tie.Dar parca vad ca te suna,, Da-mi un milon ca vreau sa-mi cumpar o rochita''
Hai, nu mai fi suparat!

| suităr a răspuns:

Mey.
'sări n-avem' rolling on the floor

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu sunt userul meu preferat si userul meu preferat sunt eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum o aştept pe preşedinta-suiti să vină cu ``sări, n-avem`` şi pe wetfire la fel cu - ``eu am alţii care nu mă bârfesc cum faci tu!``...
Şi s-a terminat şi întrebarea asta...

| iCappy a răspuns:

Am trait s-o vad si p-asta laughing))))
Daca e sa aleg totusi cred ca neluL ( e pe 1 loc) laughing))

| VerdeLila a răspuns:

Nu am un user pe care sa-l prefer in totalitate. De exemplu, la tine imi plac intrebarile, iar la cativa useri, imi plac raspunsurile (Krakilla, lostinpark), ..sa ma scuze daca le-am pocit numele.

| anonim_4396 explică (pentru VerdeLila):

Intrebarile mele sunt praf, dar daca tu zici ca-s bune – nu ma cert cu tine…
In schimb imi pare rau ca nu-ti plac raspunsurile mele, da` cre` ca mi se trage de la ce ti-am zis ultima oara, cand te-am luat mai tare-asa…
Sa stii ca-mi pare rau - eram cam nervos pe tine.Bine – si-acu` mai sunt un pic…
Auzi? Imi zici si mie din ce oras esti?
Da` sa nu ma minti!

| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

Au! Dupa ce ca sunt mai mult absenta cu activitatea aici, tot am reusit sa enervez lumea? BAD!
Stii de mult ca imi plac postarile talewinking
Daca imi spui si de ce vrei sa stii orasul...numai daca vrei, ca si eu iti zic numai daca vreau happy

In toamna imi iau concediu si vreau sa vad vreo 2-3 orase din tara.Ma gandeam la Timisoara,Iasi...
Si ideea era sa ne intalnim sa bem o cafea, sa ma duci si tu la un muzeu, sa imi arati un lac, o apa-ceva, o cladire cu 12 etaje prin centru...
Intelegi?
Deci? Imi zici sau nu? Nu ma enerva din nou, ca deja sunt nervos...

Am inteles ideea, acum am citit raspunsurile legate de concediul tau.
Se tip de concediu se acorda la somaj? big grin
Exista o problema, nu o explicatie! Daca tu te enervezi pe net, in viata reala ce sa mai zici? Nu vreau circ in plina strada!
Nici eu nu sunt prea prietenoasa de fel si nici macar prieteni aici pe TPU nu suntem.
Eu sunt din Galati, dar nu stiu de ce am presimtirea ca ti-e familiar locul happy

Am fost o singura data in Galati, in targul ala de masini, si-atat.Asta vara trecuta.Si sunt de 2 ani in Braila, dar nu stiu de ce n-am venit sa-l vizitiez, probabil de lenea pe care o am in mine cateodata…
Bine.
Deci acu` mai avem de rezolvat problema cu iubitul tau…
Trebuie sa scapam de el…
Dar cum?

Suna ca un plan malefic...dar ai simtul umorului happy

Nu e nici un plan malefic, doar trebuie tu sa nu-i gatesti vreo saptamana, si vreo 2-3 zile sa-i zici ca te doare capul, cand vrea...sa..stii tu.
In fine, vezi ca am trimis e-mail sa-mi stearga contul, probabil ca acu` mai au de lucru cu niste raspunsuri, dar maine poate-si fac timp si se-apuca si de mine...
Deci ramane sa vin prin Galati in toamna, si sa intreb lumea pe strada daca-o stie pe Daniella123...
Sper sa te gasesc...
Sau poate vii tu prin Braila, ce zici?
Iti dau si telefonul meu - 072741900
*contul tau a fost suspendat, ne pare rau ca ai ales sa pleci din comunitate, iti doresc o zi buna.Cristina,TPU*

0727...deja imi suna cunoscut(ca in melodia lui Conect-R)
Nu consider ca e de bine, ca fata, sa te stie tot orasul...deci nu cred ca dai de mine laughing
Mai serios acum, imi pare rau ca iti iei jucariile si pleci; nu e frumos sa-ti lasi prietenii de fiecare data cand ai nervi. Sau mai importanti sunt adminii?
Ia spune, tu ce user preferat ai?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa te insori? Facem o campanie pentru gasirea unei mirerese chiar aici pe site.
Dar vreau 10% din darul de nunta!laughing

| BornToBeLoved a răspuns:

laughing nu te supara! Esti iubit, dar mai sunt si altii