anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,TPU.Am dat peste nişte întrebări aici de genul ``care este user-ul vostru preferat?`` şi am observat că m-aţi sărit din cărţi...
Nu-i nimic,nu m-am supărat - probabil că v-aţi luat cu altele şi aţi uitat să ziceţi şi de mine.Întrebarea mea -deci- este foarte simplă - eu a cui ``user preferat`` sunt?
Am o fundiţă pregătită pentru voi şi foarte multe voturi frumoase,la fel.
Bine - şi câteva ignor-uri,dar sper să nu fie cazul să le folosesc. Puteţi s-o luaţi ca pe-o ameninţare, că asta şi e...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai multi ''useri preferati''-si tu esti unul dintre ei.

38 răspunsuri:
| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

Suna ca un plan malefic...dar ai simtul umorului happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VerdeLila):

Nu e nici un plan malefic, doar trebuie tu sa nu-i gatesti vreo saptamana, si vreo 2-3 zile sa-i zici ca te doare capul, cand vrea...sa..stii tu.
In fine, vezi ca am trimis e-mail sa-mi stearga contul, probabil ca acu` mai au de lucru cu niste raspunsuri, dar maine poate-si fac timp si se-apuca si de mine...
Deci ramane sa vin prin Galati in toamna, si sa intreb lumea pe strada daca-o stie pe Daniella123...
Sper sa te gasesc...
Sau poate vii tu prin Braila, ce zici?
Iti dau si telefonul meu - 072741900
*contul tau a fost suspendat, ne pare rau ca ai ales sa pleci din comunitate, iti doresc o zi buna.Cristina,TPU*

| foxsilver a răspuns:

Deci, cum sa te numeri printre userii mei preferati, cand tu iti faci cate un cont pe luna?
Am vazut motivul supararii tale, dar toti am patit asta, inclusiv Userii Anului.
Mie mi-au fost sterse vreo 26 de raspunsuri, dar nu m-am suparat decat pentru unul singur.
Ideea e ca, nu vad nici un motiv sa-ti stergi un cont, ca sa-ti faci altul peste doua saptamani (asa cum ne-ai obisnuit).
Poti efectiv sa nu intri pe site o perioada de timp (pana iti trece supararea), si-atat happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru foxsilver):

Eu nu m-am suparat ca mi-au sters mie 2 raspunsuri, alta e chestia, da` e greu de explicat…
Pe scurt, au intrat la intrebarea Oanei si din vreo 50 de bucati au luat juma`te, asta aseara, iar azi la fel – s-a discutat iar pe-acolo un pic, erau 40-si, acu` sunt 25…
Chiar sa nu mai avem voie sa ne contrazicem un pic? Ca doar nu ne omoram, era un schimb de pareri…Adica era putina borfaiala, de fapt, da` nu chiar de speriat…
Nu mai conteaza.
Si oricum vad ca n-au de gand sa bage matrimoniale pe site, deci ce rost are sa mai stau?
Eu cand dracu` ma-nsor? Nu?
Bine.Te-am lasat…A inceput numaratoarea inversa…
Mersi de raspuns.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru anonim_4396):

Tre sa te obisnuiesti cu ideea ca adminele modereaza din interes iar dreptul la libera exprimare castigat cu sange la revolutie si garantat de constitutie este adesea calcat in picioare. Daca nu poti sa treci peste asta atunci mai bine iti stergi contul pentru ca nu faci decat sa te enervezi cand intrii.

| VerdeLila a răspuns (pentru anonim_4396):

0727...deja imi suna cunoscut(ca in melodia lui Conect-R)
Nu consider ca e de bine, ca fata, sa te stie tot orasul...deci nu cred ca dai de mine laughing
Mai serios acum, imi pare rau ca iti iei jucariile si pleci; nu e frumos sa-ti lasi prietenii de fiecare data cand ai nervi. Sau mai importanti sunt adminii?
Ia spune, tu ce user preferat ai?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Vrei sa te insori? Facem o campanie pentru gasirea unei mirerese chiar aici pe site.
Dar vreau 10% din darul de nunta!laughing

| iCappy a răspuns:

Am trait s-o vad si p-asta laughing))))
Daca e sa aleg totusi cred ca neluL ( e pe 1 loc) laughing))