Mergi sa dormi la un tip pe care l-ai cunoscut acum cateva ore pe net si care clar vrea sa ti-o traga la 11 ani. gg, ai un viitor stralucit
Bună, whatevernvm.
Uff, nu trebuie să fi aşa direct/directă. Poate nu vrea să,, mi-o tragă,,. Dacă ai citi întrebările mele anterioare, ţi-ai da seama că nu sunt genul de fată care vrea... înţelegi tu. Oricum, dacă ar vrea să facă asta, cum să dau înapoi? Am spus da, nu mai pot face nimic! Dar totuşi sunt şanse minuscule. Ce te face să crezi asta?
Prin "nu e nevoie" ăla. Un băiat care nu vrea sa te fura te invita mai întâi în oraș. Nu direct acasă și măcar Îți zice ca vedeți un film, nu "nu o sa fie nevoie". Ești un copil. Nu te lăsa prostită de toți pulalaii în călduri. Nu te lăsa așa ușor de la primul în călduri pe care îl găsești pe Facebook.
Sunt sansa de 100%. Asta vor baietii de la fete.
Du'te la parintii tau cu "daca tu il consideri ok la fel si noi, experienta noasta de viata e la fel ca a ta, deci evident ca suntem de acord cu enorma ta experienta " si spune le sa se aplece putin apoi plesneste-i poate le vine mintea la cap.
Mulțumesc, Sarah. Când voi avea copil îi voi pune restricție pe timpul pe care îl va petrece daily pe internet. Dacă îl depăşeşte o încurcă, fără tehnologie o lună întreagă.
De acum ştiu ce am de făcut.
Saracul copil Ar fi cazul sa gasesti alte metode. Eu, spre exemplu, la liceu aveam acces la calculatoare oricand (ma refer la cele din liceu). Laboratoare de informatica exista si in scoli...asa ca nu prea ai cum sa controlezi timpul pe care il petrece un copil pe internet in prezent. Iar pana vei avea un copil, probabil tehnologia va fi mult mai accesibila
Ştiu mei, ştiu .Pot să-i interzic eu marea şi sarea că tot se poate duce la sala de jocuri unde au şi internet, sau la prieteni acasă.Eh, glumeam şi eu.Dar asta nu înseamnă că nu mă îngrijorează modul în care tehnologia în mâinile populației de rând este folosită, că este la îndemâna orişicui mai exact.
Iubesc faptul că avansăm, dar urăsc influențele acestea urbane " dacă nu ai x eşti nu ştiu cum" iar copiii trag de părinții lor să li se cumpere anumite produse de care oricum nu au nevoie pentru ce capacitate au ei şi ce capacitate reprezintă produsul în cauză. Doar pentru că şi alții îl dețin şi este la modă, ză rahat.
Mie-mi place ordinea.
Prea mulți au acces la chestiuni despre care nu cunosc mai nimic.Asta nu-i ordine, ăsta-i haos, şi fără perdea.
Cred (sau sper) ca problema de care ai zis se poate remedia prin educatie. Din pacate, nu poti educa o tara intreaga, dar inca sunt multi copii si adolescenti care stiu sa valorifice lucruri importante, nu tablete, telefoane si mai stiu eu ce. Am avut recent o conversatie cu niste copii (varste intre 5-11 ani) si i-am intrebat ce si-ar dori ei cel mai mult. Ma asteptam sa zica de vreo jucarie, dar de unde Am ramas masca la ce raspunsuri deep am primit. Bine, realizez ca aceste cazuri la care ma gandesc eu acum sunt exceptii, iar societatea functioneaza cum ai zis tu, dar speranta moare ultima
Stai acasă.Nu te mai duce niciunde.Tu nu îți dai seama ce are el de gând să facă cu tine? Ai 11 ani şi eşti uşor de prostit.Şi de unde ştii sigur că el are 15 ani? Doar pentru că ți-a zis el? Poate să fie un bărbat în toată firea, nu un băiat de 15 ani, dar şi aşa nu contează. Poate şi la vârsta
asta să te fraierească pentru că e mai mare.Şi ce fel de părinți ai de te încurajează să te duci acasă la un individ pe care l-ai cunoscut pe net.Doamne ce inconștiență...
Alo, te rog eu, nu te duce acolo. Nu are intenții bune băiatul, nu face asta, ignoră-l pentru că altfel o să ajungi să-și pară rău. Îmi pare rău că zic asta dar nu e ok ca la 11 ani să te duci la un băiat acasă. Eu care am aproape 15 n-am dormit la alt băiat acasă (înafară de verișor și cumnat ) Nu e ok ce faci, trăiește-ți copilăria, o să-ți pară rău că o să te duci. Nu sunt genul de persoană care să vrea răul unui om, dacă vrei îmi acepți sfatul și nu te duci dacă nu, asta e. Faci ce vrei, sper doar să nu regreți. Ai grijă de tine!