| Adredemesconf a întrebat:

As vrea sa solicit din partea tuturor, sa-mi acordați 2 minute sa citiți întrebarea.Defapt, nu este o întrebare, este o rugăminte.
Cu puțin timp în urma, ma uitam la televizor, si am nimerit pe postul Antena3, unde am văzut o reclama... dar mai mult un spot publicitar nu o reclama.
Acel spot publicitar, ne indemna pe toți, ca mâine, 18 august, ora 22:00 să acordăm câteva minute unei reculegeri, pentru îngeraşii care au murit la maternitatea Giuleşti, şi să stingem luminile.
Eu aş vrea să vă rog pe toţi, să fim solidari, măcar cu sufletul, pentru că material nu putem face nimic, nu putem să-i readucem la viaţă, şi să ne rugăm pentru ei în acele 5-10 minute!

Să stingem toate becurile, să aprindem o lumânare şi să vărsăm o lacrimă pentru sufleţelele lor, dar şi să ne rugăm ca cei care sunt în viaţă, care acum se chinuie să trăiasca!

Mulţumesc tuturor celor care vor face acest gest!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt de acord cu tine, mă voi conforma întocmai!
Pa, pa.

| Adredemesconf explică:

Http://www.gsp.ro/......02950.html asta este tot ce am gasit:(

| Denisa a răspuns:

Frumos din partea ta:* Si eu am sa ma rog pentru eisad Nu vreau sa stiu ce e in sufletul mamicilor lorsad

| justme_2012 a răspuns:

Desi sunt din Sibiu, cu siguranta ma voi ruga pentru sufletele acelor bebelusi si pentru bebelusii care se lupta sa traiasca happy

| justme_2012 a răspuns:

Ma refer pentru ca poate unii merg la sicriele lor(cred) pentru a aprinde o lumanare