| Adredemesconf a întrebat:

As vrea sa solicit din partea tuturor, sa-mi acordați 2 minute sa citiți întrebarea.Defapt, nu este o întrebare, este o rugăminte.

Cu puțin timp în urma, ma uitam la televizor, si am nimerit pe postul Antena3, unde am văzut o reclama... dar mai mult un spot publicitar nu o reclama.

Acel spot publicitar, ne indemna pe toți, ca astăzi, 18 august, ora 22:00 să acordăm câteva minute unei reculegeri, pentru îngeraşii care au murit la maternitatea Giuleşti, şi să stingem luminile.

Eu aş vrea să vă rog pe toţi, să fim solidari, măcar cu sufletul, pentru că material nu putem face nimic, nu putem să-i readucem la viaţă, şi să ne rugăm pentru ei în acele 5-10 minute!

Să stingem toate becurile, să aprindem o lumânare şi să vărsăm o lacrimă pentru sufleţelele lor, dar şi să ne rugăm ca cei care sunt în viaţă, care acum se chinuie să trăiasca!

Mulţumesc tuturor celor care vor face acest gest!

Răspuns Câştigător
| DeNyyy a răspuns:

Ma bucur atat de tare sa vad o persoana cu o inima atat de buna ca a ta. si eu iti multumesc din suflet ca ai pus acest articol aicci.pe TPU.si da am sa ma rog.pentru ca imi pare foarte rau pentru micutii ingerasi care au murit din cauza unor 2 fire de aer conditionat care nu erau izolate.

3 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Ma bucur sa vad persoane asa ca tine carora le pasa, e bine de stiut ca inca mai exista, eu nu am vazut reclama, ai putea posta un link aici sa o vedem si noi? Sa ai o zi frumoasa
A ta prietena, Malvina.

| purpleice a răspuns:

Imi pare rau pentru saracii ingerasi, nu meritau asa ceva, cand am vazut la televizor mi-au dat lacrimile, sper ca cei care n-au murit sa fie salvati, ar trebui sa ne rugam cu totii pentru vietile lor, si sa speram ca totul vai fie bine.cat despre cei care au murit ar trebui sa tinem un moment de reculegere.

| zuzanebuna a răspuns:

Mai emotionat total chiar ma bucur sa vad macar o persoana careia i pasa am sa incerc sa fac si eu asta