Daca ne referim la persoane, pot spune ca nu am avut niciodata un dusman in adevaratul sens al cuvantului (in general, oamenii nu au dusmani reali, ci doar persoane cu care nu se inteleg sau pe care nu le agreeaza si pe care le numesc in mod exagerat ''dusmani''). Exista persoane pe care nu le agreez sau cu care nu ma inteleg, dar nu se pot numi dusmani.
Nu am nici un duşman şi nu voi avea niciodată.
Eu nu am nimic cu nimeni şi nu ţin pică pe cinevă. Chiar dacă mă vorbeşte urât...sunt genul de om care nu urăşte pe nimeni.
Eu nu am făcut rău nimănui şi nu am motiv să o fac.
Eu sunt duşmanu' tău, Onulică.
De fapt, voiam să te întreb dacă ai văzut Shutter Island (pe care ţi l-am recomandat acum vreo 50 de ani).(?)
Nu l-am văzut încă dar mă voi uita şi îţi voi spune dacă mi-a plăcut.
Bine, Onulică. ![]()
Îţi voi aştepta părerea.
A fost un copil care mi-a spart capul in clasa a 5-a l-am urat 3 ani de zile, acum am ajuns sa fim cei mai buni prieteni, pana in ziua in care ma voi razbuna
.
Eu nu am avut duSmani (cu s nu cu j). Dar unii "Dusmani" iti pot deveni prieteni. Adica si eu m patit la fel, o fata imi era "dusmana" si acum suntem "prietene". Nu ne intelegeam pentru ca ea se dadea mare cu chestii mici, incerca sa ma faca sa ma simt prost (reusea uneori) incerca sa ii faca pe toti in potriva mea si in plus era si FITOASA