| Rusenzy a întrebat:

de ce toata lumea trebuie sa fie asa de rea?sad

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Asta ma intreb si eu uneori.Asta e lumea.Asta e viata.Ar fi putin ciudat sa fie totul roz.Si nu toata lumea e rea ...mai exista si exceptiihappyDumnezeu ne-a dat dreptul sa alegem cum sa fim..fiecare e cum vrea el.

6 răspunsuri:
| BeHappy26 a răspuns:

Asta ne intrebam multi dintre noi. Toti suntem diferiti. Avem caractere diferite.
Nu placem pe toata lumea si nu toata lumea ne place...

| Mothafuckaa a răspuns:

Deoarece toti in lumea asta oricit de buni ar fi, au o parte demonica in ei, iar fiecare face ceva rau, chiar daca nu isi doreste aceasta. Lumea e rea deaorece noi o cream asa, nu doar prin spuse dar si prin fapte.Nu este lume sfinta pe pamint, sa nu aiba putin rau in el. Cu adevarat nimeni nu stie de ce face acel rau, ceea ce spun ei nu e motivul adevarat al raului pe pamint. Dumnezeu a creata bine i rau, pentru ca viata sa fie mai interesanta, dar chiar si prea mult rau intre oameni e prea mult, murind train, oamenii devin mai rai cu fiecare zi ce trece. Lumea rea face parte si ea din noi, caci si noi suntem uneori rai, chiar daca nu-ti dai seama de acest lucru, oricum raul face parte din lume la fel ca si binele, deci combinindule, cred ca poti obtine o viata mai plina de actiune(nu rezuma raul la crima, ma refer la chestii preostesti).
Cred ca am facut aici un mini-ese, dar sper ca te-am ajutat cu spusele mele, ca lumea e rea din cauza noastra, poate si tu ai fost uneori rea...))

| LonelyLoner92 a răspuns:

Din pacate lumea e rea in unele cazuri.

| neca a răspuns:

Pentru ca nu vrem sa parem slabi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana nu pomeneste unu pe dumnezeu nu se poate invartii pamantul.-
legat de intrebare - e mai usor sa fii snob in ziua de azi, de aia. de ce sa iti batii capu cu altu, "dal dracu, sa ma gandesc la mine". nu ca aia ar fi rau, dar facand asta, nu face rau la altul

| fadnox a răspuns:

Sa nu fie buna

Întrebări similare