| Andreeeeax3 a întrebat:

imi dati o parere despre aceasta compunere? :3
p.s : imi cer scuze pentru greselile de gramatica, stiu ca sunt cateva, dar am scris asta ieri la 5 dimineata si nu vedeam tastele prea bine ^,^

Tu Esti pictorul vietii tale, viata ta e tabloul tau. Esti la inceputul tabloului, ai destul roz pentru tabloul tau,nu ai de ce sa te ingrijorezi. Inmoi pensula in rozul de pe paleta ta. Pensula iti aluneca ferm pe foaia ta, dar simti ca ai nevoie de o schimbare.Alegi sa adaugi tabloului tau niste albastru, fiind fermecat de frumusetea culorii.Dar ceva nu e bine, culorile tale se amesteca iar tabloul tau ajungand la movul care sperai sa nu se afiseze vreodata pe tabloul tau. Pensula iti aluneca pe podea mana tremuranduti, petreci timp in coltul camerei, lasand tabloul neterminat in acel mov. Ceva in tine urla :" De ce nu o faci? fa-o! " Dar serios, de ce nu o faci? Iti este frica de faptul ca paleta ta a ramas fara roz iar tabloul tau este inghitit de acel mov si nu ai cum sa il salvezi? Ei bine, in acest moment cand in viata ta lucruri oribile se intampla si nu ai destula putere sa treci peste, sa iti continui tabloul tau, atunci apare cineva. Acel cineva iti intinde mana sa te ajute sa te ridici, iti intinde pensula. mana ta iti tremura, nu te simti in stare sa continui, nu mai ai culori vesele, doar albul acela sec. Dar acel cineva iti ia pensula din mana, si amestecand rosu si albul acela ce era atat de sec pentru tine incepe sa mangaie usor foaia si rozul acela ivinduse. Acel cineva este salvatorul tabloului tau. Dar tot nu esti multumit, e prea sec. acel cineva adauga culori tabloului tau, facandu-l colorat, albastru, rosu, galben. chiar si mov. Desi tabloul tau are acel mov, nu te mai intereseaza, fiindca ai alte culori care sa te distraga. Atunci iti iei o pensula iar tu cu salvatorul tabloului tau incepeti sa il pictati impreuna, pana cand tabloul este finalizat, el fiind pe deoparte atat de perfect iar pe dealta parte atat de imperfect. salvatorul tabloului tau este persoana pe care o iubesti, sunt persoanele care te iubesc pe tine. ce a facut salvatorul tau? te-a ajutat sa treci peste problemele tale, folosind tot ce era atat de neinsemnat pentru tine, mai exact albul sec pentru a-ti cladi tabloul in roz, si te-a ajutat sa il completezi, dar nu de unul singur, impreuna cu tine.Acum arunca o privire asupra tabloului tau. Este frumos, nu? Rozul acela reprezentand fericirea, viata tuturor ar fi plictisitaore doar cu fericire, fericire stricta fara altceva, Ei bine salvatorul tau adaugand tot felul de culori si de nuante oentru a'ti face viata mai minunata, si acel mov isi are rostul! el este suferinta, si nu ai putea face fericire fara putina tristete, suferinta..Nu putem schimba foaia, avem doar una, acea foaie ne reprezinta, asa ca ai grija de ea, si fa-o cat mai minunata posibil.

4 răspunsuri:
| dany248y a răspuns:

Este foarte frumoasa! E adaugat tot ce simte cineva.Pur si simplu e minunata, nu mi-am putut lua ochii de la compunere! E superba!
O sa iei un 9-10 dar depinde de profesoara!
Noroc pe TPU!

| Andreeeeax3 explică (pentru dany248y):

Nu este pentru scoala, dar multumeesc! puppy dog eyes

| Gabriel643 a răspuns:

Compunerea ta e artistica, despre pictura, ma rog e foarte frumoasa, ai adaugat niste epitete frumoase(comparatii, repetitii)
Poate o sa iei un 9 sau cine stie un 10.In orice caz in compunere prezinta imagini artistice vizuale.Compunerea indeamna oamenii la un fel de pictura artistica, dar compunerea ta este abstracta. Sper ca te-am ajutat

| Andreeeeax3 explică (pentru Gabriel643):

Multumeeesc mut :3 compunerea nu este pentru scoala, doar m-a prins inspiratia de a scrie