Nu scrie pe nici o haina: sunt cumparat din Anglia! Deci ia-ti linistit din Romania si iti mai raman si niste bani!
Daca nu stiai difere calitatea nu-i vorba de ce scrie pe ele. Daca nu stiai tara asta de **** in care traim are o calitate proasta la tote produsele!
Vrajeli ieftine.
Crezi că marile magazine produc special pentru România sau Anglia?
Sa te duci mai mult pentru asta, e cam superficial si lipsit de sens. Mai ales ca le poti comanda direct din Anglia, online chiar si din tara. Recomand sa vezi toate obiectivele turistice si sa faci activitati acolo. Ca sa dai banii pe toale si papuci, e cea mai mare prostie pe care o poate face un roman odata ajuns acolo.
Stiu asta pentru ca am fost si eu in Anglia aproape doi ani. Si ghici ce a facut romanul vostru acolo prima data cand a ajuns? Si-a cumparat RaiBan, nike-uri, CK, si alte haine si papuci de firma. Si mai ghici ce? majoritatea produselor pe care le vezi in marile magazine, sunt fabricate in Taiwan, China, si cate tari din Africa. Stiu asta pentru ca am lucrat acolo intr-un depozit foarte mare de haine care se duceau catre aceste mari magazine.
Pufulete456 întreabă: