| IlegalSmile a întrebat:

Metin2! Am lvl 38 mai pica morcov la lvl meu? Daca da unde?

20 răspunsuri:
| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Da pica intreaba la chat acolo sau pe GM dar mai bine cumparalaughing

| DarkRose a răspuns:

La lvl 38...thinking cred ca pica in desert. dar trebuie lure mari... aaa si mai pica si la orci pe undeva la intrare in valetongue Succes la droptongue

| Assassins a răspuns:

Te-as ajuta da mi-o furat contul apucate de reddragonmt2winking

| oOSaritaOo a răspuns:

Morcov pică la lv tău oriunde creşti:bo, deşert... Morcovii pică până pe la lv 50 când deja ai militaru'. Mai pică şi în dt. happy Cel mai bine este să faci cum fac eu cu farmeru' meu: nu-ţi hrăneşti calu', îl laşi să moară, după ce a murit te duci la grăjdar cu iarba maimuţei normale şi îţi reînvii calu'. Ţi-l dă full la energie, şi aşa nu mai trebuie să-l hrăneşti, şi iarba aia îi eftină.winking Sper că te-am ajutat. baftă Fundă big grin

| wPapy a răspuns:

Da de la lvl 35 cade...Cade oriunde te sfatuiesc sa-ti faci armatul si sa mergi la botongue
Funda?

| KurseMarkSasuke a răspuns:

Daca sunteti toti pe ro pica mai oriunde ca si pe metin2united cel mai tare acolo pica ce vrei da unde trebuie si pentru ala care a spus ca nu e ala gm pe ro si joaca de 5 ani nu ai dreptate poate sa fie

| KoKo56 a răspuns:

Normal ca mai pica.Morcovi pica la orice mobi dar sa aduni mai multi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.De la level 35 iti pica. Dar pica mai rar ca fanul. Pica in desert si in vale. Iar Gin-Seng cade pe munte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pica la lvl tau bft(funda?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu am lvl 38 sunt samanca mie imi pica foarte multi la salbatici oricum am 98 de morcovi...happy Ce regat si server esti ca sa iti dau eu 20 de morcovi cu 100k ca mie nu imi trebuie deloc ca am destui...happy Pa pa kiss love struck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cade daca ai lv 11 la cal, si cade oriunde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni eu joc de 5 ani metin2.Ro si am 94 pe sagitta lumea galbena morcovu pica la salbatici si cel mai mult la bo nu pica in desert sau la orci cum spune DarkRose. De ce pica cel mai mult la bo? pentru ca toti care au armat majoritatea se creste la bo ca de exemplu la lvl 45... unde sa cresti decat la bo iar pentru ca daca ai armat cresti la bo la bo pica si morcovul nu trebuie sa iei decat 5-6 grupe la lvl tau sa zicem ca iei max 8 grupe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica ala joaca de 5 ani si are lvl 94 da ma da si eu is GA pe ro rolling on the floor pic mai ori unde morcov incepand cu salbatici in sus

| TupacAlive a răspuns:

Dau fishbot pentru metin2ro pentru un cont sau iteme pe metin2united... cine e interesat sa dea add la id: hip.hopper2010

| Andreishmek a răspuns:

Pica V1 V2 la boo desert despoti greu la salbatici

| Andreishmek a răspuns:

a si ala care joaca de 5 ani Ro are 2 -3 ani max taca minicunica laughing

| GameMaster a răspuns:

In desert dar trebuie sa ai peste lvl 35. Funda

| xXTh3Vip3rXx a răspuns:

Auzi si eu am lvl 38 cade oriunde mie imi cade la salbatici deci are drop random nu numa desert sau vale

| xXTh3Vip3rXx a răspuns:

Si eu am lvl 38 cade oriunde mie imi cade la salbatici mai mult deci are drop rendon nu doar vale sau desert de fapt nu imi cade nimic in vale si nici in desert.

| PinkZumm a răspuns:

Da mai pica.Dar te sfatuiesc sa il cumperi ca foarte rar cade.

Întrebări similare