"As vrea si eu sa am o clasa unita,care sa putem, copia la fiecare ora,sa ascultam mzuica cand profii nu au venit la ora sa fim si noi de "gasca" dar na ca asa ceva nu se poate."
Draga mea,dacă vrei să fii o proastă toată viaţa care stă pe banii părinţilor, aşteptând să cadă inteligenţa şi banii din cer, atunci nu ai decât să visezi la o clasă de idioţi.
Baftă.
Iti dau un sfat:Muta-te la alta serie!
Sau... ai putea purta o discutie in fata clasei intr-o pauza si sa le spui sa fiti mai uniti
Iar daca nu te asculta toti, ei bine, poti creea un grup unde toti sa ganditi cum gandesti tu
Oricum,in generala mai tot timpul este asa...,foarte rar se intampla sa ai colegi buni si pe gustul tau
Dar,din cate si din cate am auzit, la liceu, colectivul este mult mai frumos decat in generala si o sa ai colegi super care te vor ajuta si profi mult mai apropiati de elevi
Pana atunci, ramane inca 2 ani sa astepti...si sa visezi la viata de liceu
Si totusi, la mine e la fel cu clasa si nu consider ca este asa de rau!
Bafta!
Cel mai bine e sa te muti in alta clasa. O sa-ti para rau peste ani cand o sa-ti amintesti de clipele din generala si o sa constati ca nu ai nici o amintire frumoasa.
Muta-te, nu o sa-ti para rau! De-abia acum vin clipele frumoase si se strang amintiri de neuitat. (clasaa\ a7, a 8- a ) :*
La mine in clasa era chiar foarte placut, nu numai pentru ca eram cu totii prieteni foarte buni, dar si profesorii erau foarte draguti cu noi.Cand prfesorul nu ajungea la ore si trimitea pe cineva sa stea cu noi,ne dadea voie sa punem muzica,dar nu in casti, in difuzoare, pe el nu il deranja si asta ne placea la el.In cazul tau, singura optiune ar fi sa te muti de la scoala ori in alta clasa.
Nu cred ca e o problema sa iti iei telefonul` la scoala . Toata lumea are telefon
. Asa dc mai ai telefom daca l tii acasa?!