| Blackwoman27 a întrebat:

Scoala ne bate la usa si as avea si eu o intrebare whistling.
Am trecut clasa a7a si as vrea sa imi iau si eu telefonul la scoala, nu de alta dar as vrea sa am ce buona in timpul pauzelor laughing. O mare problema ar fi ca, colegii mei parasc ff mult, adica daca il vede pe Xulescu ca si'a adus telefonul; fuge in secunde 2 la prof si il paraste, asa fac toti, asa este si la copiat. Ce ma fac? Ii urasc, nici o clasa nu este asa ca a noastra I don't want to see. Si inca ceva [rolling on the floor] : eu am genele foarte lungi ca si cum as fi data cu rimel si cam prin clasa a4a toti s-au dus la doamna invatatoare sa ii zica rolling on the floor asa au facut si in a5a doamne ce copii dementi rolling on the floor. As fi vrut si eu sa ma dau cu ceva pe buze putin pe ochi nu stiud ar ceva nu prea strident dar ce credeti, pot? I don't want to see evdent ca nu ~x( nu vreau nimic strident doar asa putin stiu eu, sau o data mi-am adus peria la scoala si nici macar nu am scos-o din geanta si era par in cosul de gunoi si vine una si spune "Ia uite ce ai facut esti o nesimntita esti nu mai stiu eu cum " nu e vina mea ca elevul de servici maturat si a aruncat tot ce a gasit pe jos in cosul de gunoi.Nu stiu cu ce sunt eu de vina x(. As vrea si eu sa am o clasa unita, care sa putem, copia la fiecare ora, sa ascultam mzuica cand profii nu au venit la ora sa fim si noi de "gasca" dar na ca asa ceva nu se poate x(. M'ams aturat de clasa asta nu stiu cum de m-am nimerit in ea.Si unii ati spune "ce frumoasa era generala" pentru mine e un cosmar I don't want to see. Ce sa fac? nu mai suport!

6 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

"As vrea si eu sa am o clasa unita,care sa putem, copia la fiecare ora,sa ascultam mzuica cand profii nu au venit la ora sa fim si noi de "gasca" dar na ca asa ceva nu se poate."
Draga mea,dacă vrei să fii o proastă toată viaţa care stă pe banii părinţilor, aşteptând să cadă inteligenţa şi banii din cer, atunci nu ai decât să visezi la o clasă de idioţi.
Baftă.

| Fineness a răspuns:

Iti dau un sfat:Muta-te la alta serie!winking
Sau...thinking ai putea purta o discutie in fata clasei intr-o pauza si sa le spui sa fiti mai unitithumbs up
Iar daca nu te asculta toti, ei bine, poti creea un grup unde toti sa ganditi cum gandesti tu rolling eyes
Oricum,in generala mai tot timpul este asa...sad,foarte rar se intampla sa ai colegi buni si pe gustul tauno talking
Dar,din cate si din cate am auzit, la liceu, colectivul este mult mai frumos decat in generala si o sa ai colegi super care te vor ajuta si profi mult mai apropiati de elevilove struck
Pana atunci, ramane inca 2 ani sa astepti...si sa visezi la viata de liceuday dreaming
Si totusi, la mine e la fel cu clasa si nu consider ca este asa de rau!straight face
Bafta!

| Stefanistaaa a răspuns:

Cel mai bine e sa te muti in alta clasa. O sa-ti para rau peste ani cand o sa-ti amintesti de clipele din generala si o sa constati ca nu ai nici o amintire frumoasa.
Muta-te, nu o sa-ti para rau! De-abia acum vin clipele frumoase si se strang amintiri de neuitat. (clasaa\ a7, a 8- a ) :*

| HeliosMetal a răspuns:

La mine in clasa era chiar foarte placut, nu numai pentru ca eram cu totii prieteni foarte buni, dar si profesorii erau foarte draguti cu noi.Cand prfesorul nu ajungea la ore si trimitea pe cineva sa stea cu noi,ne dadea voie sa punem muzica,dar nu in casti, in difuzoare, pe el nu il deranja si asta ne placea la el.In cazul tau, singura optiune ar fi sa te muti de la scoala ori in alta clasa.

| CandTrandafiriiMor a răspuns:

Nu cred ca e o problema sa iti iei telefonul` la scoala laughing. Toata lumea are telefon oh go on. Asa dc mai ai telefom daca l tii acasa?!

| iulian01 a răspuns:

SA te muti la alta scoala.