anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună vreau să vă cer și vouă părerea despre țigani și despre comportamentul lor, chiar vreau să mă lămuresc care e treaba cu ei:d

7 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Mass media i-a promovat ca fiind hoti si persoane care s-au imbogatit fara prea multa munca. Unii asa sunt, dar nu toti.

| Jipa95 a răspuns:

Sunt o rasa de oameni inferioara, nu vreau sa jignesc pe nimeni, ma refer doar la tiganii aia urat mirositori, care locuiesc intr-o caruta cu copii cat sa faci o echipa de fotbal. Sa nu mai zic de nesimtire, unii sunt furaciosi, altii violenti. Acum stiu de ce Hitler a urat atat de mult evreii si tiganii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e nimic de lamurit in legatura cu ei. Sunt niste oameni ca ceilalti un pic mai inchisi la ten ce-i drept, care de cele mai multe ori creeaza probleme celor din jur, intentionat saaau chiar involuntar. Se inmultesc mai repede ca iepurii, limbajul lor lasa de dorit precum si comportamentul. Bineinteles ca pot exista si exceptii. N-am intalnit pana acum dar inca mai exista speranta, asa-i? Altceva ce pot sa mai zic? Personal n-am nimic cu ei. N-am nimic cu nimeni. Ar trebui sa fim constienti cu faptul ca suntem nevoiti sa traim alaturi ei si sa ii suportam. Nu le putem da foc tuturor de-odata. Y

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O rasă de oameni. Involuată, după spusele unora.

| NameHarris a răspuns:

|Pai ce este de spus despre ei laughing) Fac puradei multi cand sunt mici traiesc de pe venitul lor alocatie si ce se mai da cand cresc ii trimite la ciordales ''furat'' cat mai multi sa poata cara fierul cupru etc...laughing iarna stau vreo 7-8 intr-o camera sa se incalzeasca reciprochappy Daca te legi de unu fi sigur ca mai sunt vreo 5-6laughing) Dar sunt si unii care sunt mai detreaba decat uni Romaniwinking

| IuliiMD a răspuns:

Nu toti sunt la fel.Sunt unii care intr-adevar cum vezi la televizor merg la cersit si violuri si limbaj foarte,, frumos'' si multe chestii, dar sunt si cei care sunt foarte calumea poti vorbi orice cu ei, iti sunt alaturi mereu Depinde...