| KT95 a întrebat:

Bună ziua! Am 17 ani şi până acum m-am concentrat mai mult pe şcoală, si inca o fac (bac, admitere), motiv pentru care nu am avut o relaţie. Sunt o fată mai liniştită, introvertită, dar ok ca persoană, şi cred că arăt destul de bine, adica na, nu te-ai speria de mine daca ma vezi in realitate sau demachiata. Am 168 cm şi 83 kg, ca să fie clar. După ce iau bacul şi admiterea, mi-ar plăcea să am o relație. Credeţi că băieţii ar ieşi cu o fată ca mine sau experienţa şi aspectul fizic contează prea mult?"

3 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

Sa trăiești! Da, desigur că ar putea ieși cu o fată așa ca tine. Gândește pozitiv și ai mai multă încredere în tine. Frumoasă ești, inteligentă ești...
Ce vrei mai mult de atât?
Să te ajute Dumnezeu să îți găsești sufletul pereche!

| Lilxz a răspuns:

Cu siguranță ar ieși cineva cu tine! Fiecare băiat are preferințe diferite, deci nu trebuie să gândești negativ despre cum arăți. Despre experiență, tot nu contează dacă ai sau nu. Un băiat care te iubește cu adevărat nu ține cont de toate astea! happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, e bine sa-ti calmezi prejudecatile legate de "prima relatie". Majoritatea sunt buni (in cuplu) de la prima relatie potrivita, fiind ceva natural (biologic chiar), iar cei care sunt naspa dpdv al comportamentului, sunt si la a 10-a relatie. E adevarat ca la primele relatii sunt niste stangacii aproape obligatorii, dar pot fi chiar amuzante, si majoritatea raman cu nostalgia lor, nu cu jena.
83kg la 1.68 e ceva, nu are legatura cu atractia, dar ar fi bine sa te orientezi spre ideal (55-60kg), pentru ca dupa 20 de ani metabolismul incetineste, si e nevoie de schimbari mai bruste, ca sa nu o dai in obezitate si altele.

"După ce iau bacul şi admiterea, mi-ar plăcea să am o relație."
Ar fi momentul perfect, dar sa nu te astepti sa apara baiatul potrivit intr-o luna, doua. Poate dura ani. Cocheteaza cu amici, daca vrei activitate, experienta in date-uri, si in acelasi timp, respect.

"Credeţi că băieţii ar ieşi cu o fată ca mine sau experienţa şi aspectul fizic contează prea mult?"
Ar iesi fara probleme. Numai ca tu trebuie sa faci diferenta intre cei care ies cu tine sa te cunoasca, si cei care se prefac ca vor sa te cunoasca, dar de fapt isi cauta doar o partenera sexuala. Ca e plin de baietei care nu stiu sa ceara sex, decat prefacandu-se indragostiti, si lasa chiar traume in urma lor (iti inventeaza defecte si greseli, ca sa scape de tine).

Succes la bac si admitere!