Tu ii asculti? De ce nu iti crezi mama? Ce te face sa te simti asa?
Pun pariu ca nu esti urata . Esti frumoasa in felul tau.Nu conteaza exteriorul in primul rand.Conteaza sufletul.Mama ta are dreptate.Te plac baietii aia.De ce nu iti zice toata clasa? Si...de ce asculti un baiat? Ce stiu ei despre asta? Stai lunistita ca nu esti urata nici de cum.
Nu imi cred mama pentru ca daca eram frumoasa imi ziceau colegii ca sunt...
Scuze ca iti spun asta dar conteaza chiar asa mult daca esti frumoasa sau nu?
Am niste prieteni de familie care au o fiica.Fiica lor este frumusica si chiar lucreaza de jumatate de an ca model.A terminat ultimul an de liceu si nimeni nu i-a spus ca e frumoasa ca e sexy sau ceva de genul.Si ea s-a simtit urata pentru ca niemeni nu i-a spus.
Si poti fi si tu in situatia ei.
Si ti-am mai zis conteaza sufletul nu exteriorul.
Pentru mine conteaza foarte mult frumusetea si nu as vrea sa iti zic de ce conteaza atat de mult... Scuze!
Pentru un baiat?
Nu. O verisoara de-a mea este respectata de colegi si colegii ii zic ca este frumoasa si scumpa si m-am ofticat...
Dar tu de unde sti ca e "boccie"? o cunosti? sa stii ca fiecare om e frumos in felul lui,unii au ochii frumosi, altii gura, altii parul, fiecare om are ceva deosebit. asa ca stai linistita ca sigur nu esti "urata cu draci". si eu sunt de aceeasi parere cu mama ta, ei te tachineaza pentru ca te plac, si in plus sa stii ca baietii sunt foarte imaturi. un baiat de 15 ani, poate avea mintea unui copil de 10 ani, care o are a unuia de 5, care nu are deloc:*. daca vrei imi poti lasa id tau si mai discutam, dar stai linistita ca nu exista om urat.:* eu sunt sigura ca esti foarte draguta
Tu nu trebuie sa crezi ce spun altii, unii spun doar asa ca esti urata sau altele doar sa te jigneasca sau sa isi bata joc de tine...