| TєηιѕιAℓвι a întrebat:

Am o problema... Ma simt urata... sad Mama imi zice ca sunt foarte frumoasa si ca nu a mai vazut fete asa frumoase ca mine, dar eu nu cred ce-mi zice ea fiindca asa crede fiecare parinte despre copilul sau. Eu dintotdeauna m-am crezut urata si la scoala am adus din greseala o poza cu mine in cartea de mate. Nu stiu cum ajunse acolo poza. Doi colegi din clasa, X si Y (nu le zic pe nume) si-au batut joc de mine. X a zis "Esti foarte urata!", iar Y a spus "Esti urata cu draci!". Atunci m-am simtit tare aiurea fiindca eu stiam dinainte ca sunt urata si faptul ca-mi mai ziceau si ei, aveam o stare mai oribila decat inainte. Ei ma tachinau de multa vreme. Cateodata imi luau sticla de apa si jucau volei cu ea si nu ma lasau sa o prind. Sunt foarte imaturi! I-am povestit mamei si ea a zis "Ei doi te tachineaza pentru ca le place de tine!", dar eu nu cred. Ajutati-ma, va rog! Ma cred oribila si X si Y ma fac sa ma simt mai groaznic decat ma simt. Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| LetMeHelp a răspuns:

Tu ii asculti? De ce nu iti crezi mama? Ce te face sa te simti asa?
Pun pariu ca nu esti urata happy. Esti frumoasa in felul tau.Nu conteaza exteriorul in primul rand.Conteaza sufletul.Mama ta are dreptate.Te plac baietii aia.De ce nu iti zice toata clasa? Si...de ce asculti un baiat? Ce stiu ei despre asta? Stai lunistita ca nu esti urata nici de cum.winking

| TєηιѕιAℓвι explică (pentru LetMeHelp):

Nu imi cred mama pentru ca daca eram frumoasa imi ziceau colegii ca sunt...

| LetMeHelp a răspuns (pentru TєηιѕιAℓвι):

Scuze ca iti spun asta dar conteaza chiar asa mult daca esti frumoasa sau nu?
Am niste prieteni de familie care au o fiica.Fiica lor este frumusica si chiar lucreaza de jumatate de an ca model.A terminat ultimul an de liceu si nimeni nu i-a spus ca e frumoasa ca e sexy sau ceva de genul.Si ea s-a simtit urata pentru ca niemeni nu i-a spus.
Si poti fi si tu in situatia ei.
Si ti-am mai zis conteaza sufletul nu exteriorulwinking.

Pentru mine conteaza foarte mult frumusetea si nu as vrea sa iti zic de ce conteaza atat de mult... Scuze!

| LetMeHelp a răspuns (pentru TєηιѕιAℓвι):

Pentru un baiat? smug

Nu. O verisoara de-a mea este respectata de colegi si colegii ii zic ca este frumoasa si scumpa si m-am ofticat...

8 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Mă-ta îţi spune aşa că-i mă-ta, şi vrea sa te menajeze.
Chiar eşti boccie.

| ilovei a răspuns:

Dar tu de unde sti ca e "boccie"? o cunosti? sa stii ca fiecare om e frumos in felul lui,unii au ochii frumosi, altii gura, altii parul, fiecare om are ceva deosebit. asa ca stai linistita ca sigur nu esti "urata cu draci". si eu sunt de aceeasi parere cu mama ta, ei te tachineaza pentru ca te plac, si in plus sa stii ca baietii sunt foarte imaturi. un baiat de 15 ani, poate avea mintea unui copil de 10 ani, care o are a unuia de 5, care nu are deloclaughing:*. daca vrei imi poti lasa id tau si mai discutam, dar stai linistita ca nu exista om urat.:* eu sunt sigura ca esti foarte dragutawinking

| ovidiu98 a răspuns:

Tu nu trebuie sa crezi ce spun altii, unii spun doar asa ca esti urata sau altele doar sa te jigneasca sau sa isi bata joc de tine...