| ScooobyDooo a întrebat:

Bună ziua. De ce asa multa lumea în orice argument aduce vorba "suntem în 2020"? Sa înțeleg ca faptul ca trăim în aces an ne face sa ne comportam într-un anumit fel sau sa avem o anumita mentalitate? Poate întrebarea mea poate părea stupida pentru unii, dar as dori sa răspundă numai cei care au ceva serios, logic și civilizat de zis.
Majoritatea zic lucruri ca și "nu mai suntem în 1960 și nici nu mai suntem pe timpul lui Ceaușescu" "suntem în 2020 și oameni încă..."

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Buna! Chiar astazi am avut o discutie exact pe aceasta tema. Care a fost concluzia mea finala? De manipulabili si de spirit de turma ce au multi, de asta vin cu argumente de 2 bani ''suntem in 2020'', ''nu mai suntem pe vremea lu' Ceausescu''. Asta nici nu este argument, si daca este sa te pui putin cu ei, sa te infigi mai tare in aceste persoane, vei vedea si realiza de fapt cat de prosti sunt multi cu aceasta vorba dementa care este doar o cheita catre o lume a placerii si a mintii odihnite.

| ScooobyDooo explică (pentru Celcestietot):

Ai foarte mare dreptate! Mulțumesc pentru răspuns.

| Celcestietot a răspuns (pentru ScooobyDooo):

Multumesc, a fost o placere uriasa sa iti raspund happy! Data viitoare intra ca lumea in argumentele lor, ca nu au forta de respingere devilwinking.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Suntem in 2020... adica in punctul culminant al stiintei si cunoasterii...