| emy a întrebat:

Buna ziua! O inrebarebig grinumnezeu, dragostea, afectiunea, sentimentele, aqltruismul, bunatatea mai au vreo importanta sau sunt doar niste prostii, iar banii au cea mai mare importanta(mai mare si decat a lui Dumnezeu)? Considerati ca cine are nevoie de asa ceva este un visator, un aiurit care nu stie ce inseamna sa ai greutati? E normal sau nu sa fie asa? Parerea mea este ca fiecare e cu rostul lui. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dragostea, afectiunea, sentimentele, altruismul, bunatatea"sint prostii atita timp cit le constientizezi si apar intr-un fel impuse(chiar daca ne e greu s-o recunoastem) pentru a ne inscrie undeva intre anumite "norme"morale, religioase sau sociale.Nu e normal sa fie asa iar divinitatea nu poate fi legata de bani pentru ca sint doua chestii diferite.Nu trebuie sa ai "nevoie"de asa ceva pentru ca, in momentul in care "ai nevoie", daca nu esti vei deveni in mod sigur un aiurit.Toate astea trebuie sa vina absolut atit de normal si de natural incit sa nu constientizezi nici o secunda cit ai fost de bun, de altruist, de dragastos etc pentru ca in momentul acela vei atinge divinitatea. A dat exemplu Isus cind spunea celor pe care ii vindeca;-"Du-te omule, credinta ta te-a vindecat", cu alte cuvinte;-Cine sint eu? Sint un nimeni care nu poate face nimic si nu am facut nimic pentru tine.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dumnezeu exista si daca tu esti o persoana cumsecade el te ajuta in viata.Banul e ochiul dracului

| haiZI a răspuns:

Conteaza sa-ti fie bine in viata.

| BlueHusky a răspuns:

Depinde la ce varsta crezi asta si mai depinde si ce vrei de la tine.Nu inteleg de ce nu poti sa ai sentimente daca ai si bani? Parerea ta (din puctul meu de vedre) este falsa... fiecare isi "face rostul lui"... e putin mai convenabila decat sa astepti sa vezi care e "rostul" tau cam 20-30 de ani iar dupa ce "rostul" nu apare sa te complaci cu ideea ca "asta e" mai "e si maine o zi". Get real.

| emy explică:

@BlueHusky:nu e parerea mea, ci a altora. Unii considera ca important este doar sa ai bani, iar celelalte sunt prostii. Unii spun ca degeaba ao parte de dragoste, de afectiune, daca nu ai bani. IIn plus, sunt persoane de care eu sunt foarte atasata, dar pentru ele nu prea conteaza sentimentele mele pentru ele(asa imi pare mie, uneori), ci banii.Bine,au sentimente, nu zic, dar parca banii au o impirtanta un pic mai mare decat asta.

| emy explică:

A.persoane sarace mi-au spus ca omportant este sa ai bani, nu afectiune.

| emy explică:

Ai dreptate, BlueHusky.
Va multumesc tuturor pentru ajutor, pentru timpul acordat!