| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Pentru cei care se pricep am si eu o intrebare. De multi ani am in posesia mea o moneda si un medalion Templar ale cavalerilor templieri amandoua din circa anii 1200 secolul 13 din cate mi-au spus doi domni anticari din Viena si un domn din Bucuresti. Cei doi domni din Viena mi-au spus ca sunt foarte frumoase si valoroase si ca va trebui sa am foarte multa rabdare pana voi reusi sa le vand unei persoane potrivite care sa mi le cumpere pe suma potrivita bineinteines, iar domnul din Bucuresti a scos cat avea in buzunar si a zis ca imi ofera 1300 de lei doar pe moneda si bineinteles ca nu am vrut. Mai am de vanzare si o colectie de carti vechi scrise de marele Goethe in urma cu circa 160 de ani in formatul lor original care arata impecabil toate 6 volumele care le am deoarece imi lipseste volumul 1 am doar volumele 2, 3,4,5,6,7. Daca doriti si puteti sa ma ajutati cu o informatie, un sfat ceva va pot trimite si pozele cu ele pe e-mail fara nici o problema. Astept raspunsurile voastre. Respect si multa sanatate!

1 răspuns:
| Cresta a răspuns:

In lumea obiectelor de pret, a antichitatilor, e o adevarata mafie. Daca nu esti din lumea lor ti le vor cumpara mai ieftin decat la targul de vechituri.
Poate te ajuta tot domnii aia din Viena.