| WallzRUp a întrebat:

Bună ziua/seara.

Ce părere aveți de Cluj și de clujeni?
Chiar îi un oraș de cinci stele?
Îs clujenii chiar atât de faini cum pretind ei că îs?

Am fost de curând în Cluj, după mult timp, și pot să vă zic că am rămas profund dezamăgit, poate am avut eu așteptări prea mari.
Oraș foarte aglomerat, bulevarde largi nu prea am văzut, mult graffiti, multe clădiri istorice lăsate în paragină.
Oameni mult mai reci și aroganți decât în Brașov, clujencele mai ales(indiferent de vârstă, 20 sau 70).
Mă duc și eu să-l întreb pe om ceva, cu care bus ajung în cartierul x, de unde pot să-mi iau un bilet, biserica asta e cu intrare liberă, sau n-am voie? Îmi aruncau o privire urâtă când mă apropiam de ei și îmi răspundeau cu scârbă, de parcă le-am tras un scuipat în latte-ul lor cu lapte de ovăz. Oameni mai sictiriți n-am văzut în țara asta, jur! Mai bine iți tragi una în gonade decât să mai interacționezi cu clujeni, zău că parcă n-a fost în București chiar așa! Cu alte cuvinte, mai bine te descurci singur în Cluj, evită lumea! Se plâng clujenii de bucureșteni, dar sinceri sunt aceeaşi Mărie, doar cu alt accent!

Vă mulțumesc.

1 răspuns:
| MistarGoGu a răspuns:

No tulai! tu in Banat ai fost? Se zice ca Banatu i frunchea, *( fruntea ) Ardealu ii gatul, La Bucale ies " ideile " parfumate de cocalareala prin orificiul @nal! Te plângi de aglomerație? Tu nu ai trăit vreo 6 luni in Istanbul prietene! Sau Cairo!
Media este cea care " umfla" tot! Din cocalari anonimi face capi mafioti, dintr-un oraș face Dubai ardelenesc...