Întrebare recomandată | StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua stimati colegi de pe TPU! Astazi as dori sa discut cu voi doua probleme si anume : Ce e de facut atunci cand firma la care lucrezi te pune pe drumuri, te foloseste apoi nu vrea sa iti dea ultimul salariu desi tu ai contract? Iar problema numarul doi care as dori sa o discut cu voi este : Ce as putea face impotriva a doua ''doamne'' care dau pensii, pensii destul de maricele intre 2000 si 2700 RON, cui vor ele, dupa bunul lor plac? Eu am lucrat peste 21 de ani pentru asociatia lor care inca nu doresc sa o numesc iar mie nu imi dau nimic, iar de ceea ce fac cele doua ''doamne'' m-am prins dupa ce am testat ca sa zic asa niste colegi de breasla mult mai in varsta decat mine care n-aveau nici cea mai mica treaba cu domeniul respectiv si nu stiau sa raspunda la 2-3 intrebari pe care le-am adresat.Iar cineva s-a scapat si a spus ca doamna de la biroul respectiv ofera pensii la sugestia celeilalte doamne si ca acele doua doamne i-au facut si ei pensia. Ceea ce e foarte grav zic eu. Voi ce spuneti?