| TheHobbitHere a întrebat:

Cand apas pe hammer mt2, imi zice error while conecting to the server, ciudat este ca inainte mergea...
Am zis ca poate fi eroare de la parola sau nume, asa ca am vrut sa imi fac cont nou. am intrat pe site-ul oficial, dar cand apas pe register, imi zice The gate.way did not receive a timely response from the upstream server or application.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
funda

7 răspunsuri:
| ErenJaeger a răspuns:

Incearca inainte sa il deschzi sa dai click dreapta pe iconita apoi "Ruleaza ca administrator" sau "Run as administrator" (Depinde de limba Windows-ului). Daca nici asa nu vrea inseamna ca e inchis serverul happy

| TheHobbitHere explică (pentru ErenJaeger):

Nici asa nu vrea, dar cum sa fie inchis 2 zile? nici azi nu merge... doamne ce joc

| ErenJaeger a răspuns (pentru TheHobbitHere):

De ce te miri asa? Cu 5 euro pe mod nu m-as mira daca si-ar lua banii si ar pleca. Oricum, daca site-ul merge incearca sa descarci ultimul client.

Nu pot sa descarc metin2 orice fel deoarece cand am, incercat sa downloadez night furry il deschideam cu da. emon tools si nu mergea ( eroare in linia de comanda) asta l-am descarcat de mai de mult si de asta merge.

Tocmai am creat un nou cont iar cand imi intra, astept putin si iar ma scoate, dar intra
nu stiu dc crying(

| ErenJaeger a răspuns (pentru TheHobbitHere):

Nu il deschizi cu Daemon straight face Il deschizi cu WinRar

Nu merge ca il da pe utor rent