| Alexxe a întrebat:

Cand ascultati unele melodii, nu simtiti niste influente in mintea voastra, niste amintiri despre perioada in care ascultati melodia prima oara?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ba da, din această cauza majoritatea persoanelor se simt ataşate de anumite melodii pentru că le pot reaminti de o perioadă din viaţa lor şi le induce o anumită stare. Muzica te ajută să-ţi reaminteşti anumite clipe, pentru că ea exprimă anumite sentimente pe care le-ai avut în clipa când ai ascultat acea melodie. Baftă!

3 răspunsuri:
| mihu_7979 a răspuns:

Ba da.big grin dar depinde ce mel. asc.tonguetongue fundita?batting eyelashesplzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da, mai multe decat atat si persoana(daca e cazul) cu care ascultai melodia prima data si tot felul de amintiri despre persoana respectiva. Cel putin mie asa mi se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da.Mereu patesc asta. Sunt foarte multe melodii care atunci cand le ascult imi trezesc nenumarate amintiri si imi aduc aminte de unele momente speciale. Cred ca 80% din melodii imi amintesc de ceva anume. Fie ca-i de bine, fie ca-i de rau. Fiecare melodie imi aduce o anumita stare. Are niste influente atat de mari incat pot plange imediat, sau ma poate face sa rad. De asta ador muzica.