| misa0missa a întrebat:

Cand cineva scrie pe TPU ca da funda celui mai bun raspuns. il credeti? Pot sa zic funda? laughing))

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Din ce experienţă am eu pe aici, şi amlaughing, pot să spun că se dau fundiţe dacă :
-îl linguşeşti pe cel care a pus întrebarea
-cerşeşti fundiţa
-eşti prieten cu cel care a pus întrebarea
-îi faci o favoare celui care a pus întrebarea
-eşti simpatizat de cel care a pus întrebarea
-îi dai mesaj celui care a pus întrebarea în care îl rogi să îţi dea ţie fundiţa
-saaaau... dar asta e destul de rar : ai răspuns întradevăr folositor şi răspunsul tău e cel mai complet, adevărat, corect şi bun.
Deci, ca să îţi răspund la întrebare : Nu, nu îl cred pe cel care spune că dă fundiţa celui mai bun răspuns. În general se spune că se dă fundiţa ca să răspundă mulţi utilizatori la întrebare.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cred doua lucruri:ca inca nu a inteles cu ce se mananca site-ul asta si ca are pana in 16 ani

| MidnightLady a răspuns:

Nici nu ma intereseaza daca da sau nu. Sa si-o agate de gat ca eu nu raspund pentru funde.

Răspuns utilizator avertizat
| Foxilikkkă a răspuns:

DA! Cine e cu mine sa strige FUNDEEEEEEE!
Si daca tot ai deschis subiectul, parca mi-ar sta bine cu o fundita din aceea portocalie nu?rolling on the floor ia ia waiting vezi cate imi dai waiting

Glumeam glumeam chatterbox

| claudiua a răspuns:

Pai majoritatea dau funda, dar unii sunt mai neseriosi si spun ca dau, dar nu dau. Oricum daca nu dau funda o da sistemul automat in functie de nr. de voturi pe care le-a primit un raspuns. Fundabig grin

| Aniii a răspuns:

De obicei cei care zic ca dau e adevarat.Eu cam la toate intrebarile la care am zis de fundita am dat. Daca vsd o intrebare si zice funda...Si daca stiu raspunsu, raspund(daca deja nu a dat fundita)... te-am lamurit?
Fundita?