Din ce experienţă am eu pe aici, şi am
, pot să spun că se dau fundiţe dacă :
-îl linguşeşti pe cel care a pus întrebarea
-cerşeşti fundiţa
-eşti prieten cu cel care a pus întrebarea
-îi faci o favoare celui care a pus întrebarea
-eşti simpatizat de cel care a pus întrebarea
-îi dai mesaj celui care a pus întrebarea în care îl rogi să îţi dea ţie fundiţa
-saaaau... dar asta e destul de rar : ai răspuns întradevăr folositor şi răspunsul tău e cel mai complet, adevărat, corect şi bun.
Deci, ca să îţi răspund la întrebare : Nu, nu îl cred pe cel care spune că dă fundiţa celui mai bun răspuns. În general se spune că se dă fundiţa ca să răspundă mulţi utilizatori la întrebare.
Cred doua lucruri:ca inca nu a inteles cu ce se mananca site-ul asta si ca are pana in 16 ani
Nici nu ma intereseaza daca da sau nu. Sa si-o agate de gat ca eu nu raspund pentru funde.
DA! Cine e cu mine sa strige FUNDEEEEEEE!
Si daca tot ai deschis subiectul, parca mi-ar sta bine cu o fundita din aceea portocalie nu?
ia ia
vezi cate imi dai
Glumeam glumeam
Pai majoritatea dau funda, dar unii sunt mai neseriosi si spun ca dau, dar nu dau. Oricum daca nu dau funda o da sistemul automat in functie de nr. de voturi pe care le-a primit un raspuns. Funda
De obicei cei care zic ca dau e adevarat.Eu cam la toate intrebarile la care am zis de fundita am dat. Daca vsd o intrebare si zice funda...Si daca stiu raspunsu, raspund(daca deja nu a dat fundita)... te-am lamurit?
Fundita?
Filozoful întreabă:
razvanantofi12 întreabă: