| Denysuk_3788 a întrebat:

Cand erati mici ati intrebat vreodata cum se fac copiii?hee hee daca da, ce raspunsuri vi se dadeau? >:-

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Mie mama imi zicea cand era mica ca nu eram fata si ca m-a luat pe un ciurel de poame de la o tigacusa pe care mi-o arata mereu cand faceam boacane. Din pacate a murit "mama" mea si chiar am simtit un atasament fata de ea si compatimire pentru viata pe care a dus-o.Intr-un fel, aceea femeie cu care n-am schimbat absolut nicio vorba m-a influentathee hee

13 răspunsuri:
| just|breathe a răspuns:

Eu eram timida de mica, si stiu ca nu intrebam direct.Stiu doar ca odata am intrebat-o pe mama pe la vreo 7 ani de ce copiii apar mereu dupa ce se casatoresc parintii, eu fiind mai putin documentata si nestiind si de multele exceptii, dar stiu ca nici odata nu mi-a explicat pe intelesul meu, doar se ferea sa raspunda la intrebare.Imi zicea doar ca sunt prea mica si nu e treaba mea.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu m-a interesat subiectul, eu invatam si citeam carti cand eram eleva.

| TeoIonela a răspuns:

I-aducea barza, Teo!laughing

| andrew_9324 a răspuns:

Eram destul de micuta, cand i am adresat intrebarea aceasta fratelui meu, iar el ( pus pe sotii ) mi a raspuns foarte convingator ca ii cumpara parintii de la second-hand, bineinteles ca am impartasit cu prietenii cele aflate ...care s au prapadit de ras... de atunci incerc, pe cat posibil sa caut singura raspunsurile la intrebarile ce ma macina tongue

| ÅñdRa a răspuns:

Nu primeam decat ca ii aduce barzalaughing)

| ilovemusic a răspuns:

Da. Mi se spunea ca m-a adus barzalaughing

| Tourniquet a răspuns:

Ca m-a adus barza, da' odata vara-miu mi-a zis ca de la magazinu' de animale rolling on the floor ai eu am fugit la mama zicandu-i,, Mami m-ai luat de la ma magazinu' de animale? crying " si mama,, cine ti-a zis asta? " iar eu,, Milcea " adica Mircea - vara`miu rolling on the floor. cand imi aduc aminte mor d ras XD

| Helvete a răspuns:

Da. Prima data am intrebat-o pe mama. Si imi tot zicea ca m-a adus barza chatterbox Apoi pe bunica-mea, la care stateam majoritatea timpului, ca era gradinita aproape de ea si ai mei erau la serviciu si era mai simplu sa stau la ea, si o intrebam mereu pe ea, si nu vrei sa stii ce explicatii penale imi dadea. laughing Asa, mai pe ocolite, dar gasea niste cuvinte asa penibile cu care inlocuia cuvintele 'originale'... straight face

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

mie mama mi-a spus ca barza aduce copiii, dar o buna prietena de-a mea care mama ei era insarcinata mi-a spus ca mama ei va naste un copil. am mers repede acasa si i-am spus mamei mele la care mi-a raspuns ca mama prietenei mele este bolnava si are burtica mare ca are apa in ea.

| unu a răspuns:

Cum se fac, nu (desi intelesesem de la parinti ca e nevoie de un barbat si o femeie), dar de unde vin, da. Dar am intrebat de putine ori - aproape ca uitasem ca am facut-o, si era sa mint si eu ca abh, si sa spun ca eram numai cu nasul in carti cand eram copil rolling on the floor Atunci cand am intrebat, mi s-a spus ca vin din burta mamei. Pana am facut anatomie umana la scoala, m-am intrebat mereu cum sta copilul in stomacul mamei printre mancare. Oricum, ma bucur ca nu am primit drept explicatie vreo poveste stupida.

| Spintecatorul a răspuns:

"Ii aduce barza."

| Anecherry a răspuns:

Da am intrebat, si mi s-a dat legendarul raspuns cu barza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca se cumpara de la magazin si ca sa scape de mina sa nu la bat capul ca vreau o surioara imi ziceau sa dau bani pe carei nu aveam