Fa o baie calda, bea un ceai de musetel, fumeaza o tigara...si pe fundal muzica buna.Succes garantat (treaba nasoala ca dupa un timp trebuie' s-o iei de la capat)...Bafta
Cum reactionez? Pai in primul stadiu am nervi isterici.Sunt irascibila si cred ca eu am dreptate,restul sa se duca.Dar, e gresit, si incet imi dau seama de asta.Imi dau seama ca nu e bine s fiu negativista,sa stau cu capul pe genunchi plangandu-mi de mila si neavand chef de nimeni...
Ies afara seara,stau pe scara, imi vin multe idei in minte si incerc sa le aranjez.
Imi fac curatenie in camera ca sa nu stau intr-un mediu care ma deprima, ma pun la calculator si ascult muzica.
http://www.youtube.com/watch?v=TG6MxThMfvg
Toate lucrurile se aranjeaza.
Iti aprinzi o tigara si te gandesti ca te doare la patina de toti!![]()
nu are rost sa te stresezi pentru cineva care nu stie sa aprecieze adevarata ta valoare sau care e impotriva ta doar pentru ca nu te intelege![]()
si daca totul iese prost,gandete-te ca la toti ne cam iese prost cate ceva, nu esti singura, o sa iasa si bine!
toate la timpul lor!
Este foarte dificil si cand mi se intampla asta este foarte rau pentru cei din jurul meu si cateodata se mai intampla sa ranesti pe cine nu trebuie fara sa vrei (stau foarte rau cu nervii
)
KanezuY întreabă: