Am raspuns exact ce trebuie. Daca nu iti convine e problema ta.
Mda,Sper ca nu ai fost ironic.
Fiecare om cauta normalitate in altii, dupa anumite standarde impuse de societate. Romanii inca sunt in urma, in straintate poti sa iesi absolut cum vrei pe strada si nici nu se uita cineva la tine.
Daca e imbracata ca o parasuta atunci ori e proasta ori e parasuta. Fiecare barbat apreciaza imbracamintea unei femei exclusiv dupa nivelul mental propriu. Daca un barbat poate considera normal ca o femeie sa se imbrace pe strada in asa fel incat din profil sa-i poti vedea sfarcurile si din spate aproape sa-i iasa fundul din pantalonasii stramti si scurti, asta spune multe despre barbatul in cauza. NU inseamna ca o femeie trebuie sa se imbrace ca intr-un sac.
Da, cred ca prostia asta cu "in strainatate poti iesi oricum pe strada" a dus la ce vedem prin zeci de clipuri de pe internet ca se intampla prin walmart. Daca asa vrem s-ajungem si noi, apai sa-i dam inainte, ca doar ce intereseaza pe cineva daca as iesi in chiloti pe strada.
Nu despre sfarcuri e vb. Si daca tot pomenisi, sa stii ca exista metode spre exemplu sa lase sa li se vada sfarcurile putintel prin camasa sau bluza fara sa fie imbracate vulgar.
Ba nu, stau in Italia si nu iese nimeni cu sfarcurile pe afara din cate am vazut eu, mai sunt unele uneori. Eram in super market si era o baba cu colanti foarte stampti si o bluza transparenta, foarte trasparenta si cu sutien, si avea un decoleteu foarte mare, la colanti se vedea pielea foarte bine, se uitau toti la ea si radeau, avea 60 de ani.
Nu avea sani lasati, cred ca si-a pus push-up
oricum nici straini nu apreciaza (UNI) fetele mai mult dezbracate decat imbracate