| remus1007 a întrebat:

Cand una buna e imbracata intr-un sac ziceti "asta n-are oglinda acasa?". cand e imbracata sexy ziceti "a reaq parashuta!" intrebelarea este: ce naiba aveti in cap?

19 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Tărâţe.hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| NOname a răspuns (pentru remus1007):

laughing

| darrio2007 a răspuns:

Asta e parerea ta.Nu inseamna ca si a multora de pe aici.

| darrio2007 a răspuns (pentru remus1007):

Am raspuns exact ce trebuie. Daca nu iti convine e problema ta.

| darrio2007 a răspuns (pentru remus1007):

Mda,Sper ca nu ai fost ironic.

| Adry05 a răspuns:

Fiecare om cauta normalitate in altii, dupa anumite standarde impuse de societate. Romanii inca sunt in urma, in straintate poti sa iesi absolut cum vrei pe strada si nici nu se uita cineva la tine.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca e imbracata ca o parasuta atunci ori e proasta ori e parasuta. Fiecare barbat apreciaza imbracamintea unei femei exclusiv dupa nivelul mental propriu. Daca un barbat poate considera normal ca o femeie sa se imbrace pe strada in asa fel incat din profil sa-i poti vedea sfarcurile si din spate aproape sa-i iasa fundul din pantalonasii stramti si scurti, asta spune multe despre barbatul in cauza. NU inseamna ca o femeie trebuie sa se imbrace ca intr-un sac.

Da, cred ca prostia asta cu "in strainatate poti iesi oricum pe strada" a dus la ce vedem prin zeci de clipuri de pe internet ca se intampla prin walmart. Daca asa vrem s-ajungem si noi, apai sa-i dam inainte, ca doar ce intereseaza pe cineva daca as iesi in chiloti pe strada.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru remus1007):

Nu despre sfarcuri e vb. Si daca tot pomenisi, sa stii ca exista metode spre exemplu sa lase sa li se vada sfarcurile putintel prin camasa sau bluza fara sa fie imbracate vulgar.

| SuntFataInPlm a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Ba nu, stau in Italia si nu iese nimeni cu sfarcurile pe afara din cate am vazut eu, mai sunt unele uneori. Eram in super market si era o baba cu colanti foarte stampti si o bluza transparenta, foarte trasparenta si cu sutien, si avea un decoleteu foarte mare, la colanti se vedea pielea foarte bine, se uitau toti la ea si radeau, avea 60 de ani. rolling on the floor Nu avea sani lasati, cred ca si-a pus push-up rolling on the floor oricum nici straini nu apreciaza (UNI) fetele mai mult dezbracate decat imbracate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, cel mai bine tinut secret din toate timpurile este ca femeile se urasc intre ele. Da' sa nu mai spui la nimeni, ca d-aia e secret!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Defineste sexy! o femeie matura si inteligenta poate avea si o plapuma pe ea si tot poate fi sexy, doar panaramele si arata 3/4 din fund si au decolteu pana la sfarcuri.

| vaporwave a răspuns:

"a reaq parashuta"
ce limba e asta, alif?

Întrebări similare