M-am uitat adineauri in oglinda si eram om. daca esti om simti. daca simti trebuie sa iti exprimi sentimentele. e imposibil sa nu te implici in ceea ce faci, e imposibil sa nu doara anumite lucruri care se intampla in jurul tau, e imposibil sa nu reactionezi cumva. daca nu reationezi p mom sigur o vei face mai tarziu.
si sa nu uitam ca nu traim singuri p pamant.suntem inconjurati d oameni. e imposibil sa nu observi ca esti inconjurat d ceilalti.
concluzia: esti mort.
sper ceva am inteles bine intrebarea.nu ai formulat-o chiar asa cum trebuia...
Te poti numi mort.Pt ca viata consta in comunicare.Vei avea timp destul sa nu implici pe nimeni altcineva in gandurile tale dupa ce mori. Ce rost are viata daca trebuie sa o razbati singur, fara sa te gandesti si fara sa iubesti pe cineva?
Odata ce nu te implici inseamn ca aceea zi nu a existata. O zi in care nu ai dat atentie nimanui si nu ai comunicat cu nimeni e o zi care a trecut fara nici un rost. Oare exista oameni care pot petrece o zi fara a se implica? Eu cred ca nu, doar suntem oameni si, una dintre calitatile noastre, este aceea de a conumica si de a ineractiona cu cei din jurul nostru, fara comunicare si interactiunea cu cei de langa noi, suntem morti, nicidecum eroi.