| gabriela a întrebat:

Cand vei petrece - o singura zi - fara sa presupui sau implici in vreun gest sau in vreun gand de-al tau prezenta altora, poti sa te numesti erou? ori mort?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Poti sa te numesti un om fericit

3 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

M-am uitat adineauri in oglinda si eram om. daca esti om simti. daca simti trebuie sa iti exprimi sentimentele. e imposibil sa nu te implici in ceea ce faci, e imposibil sa nu doara anumite lucruri care se intampla in jurul tau, e imposibil sa nu reactionezi cumva. daca nu reationezi p mom sigur o vei face mai tarziu.
si sa nu uitam ca nu traim singuri p pamant.suntem inconjurati d oameni. e imposibil sa nu observi ca esti inconjurat d ceilalti.
concluzia: esti mort.
sper ceva am inteles bine intrebarea.nu ai formulat-o chiar asa cum trebuia...

| jarulitza a răspuns:

Te poti numi mort.Pt ca viata consta in comunicare.Vei avea timp destul sa nu implici pe nimeni altcineva in gandurile tale dupa ce mori. Ce rost are viata daca trebuie sa o razbati singur, fara sa te gandesti si fara sa iubesti pe cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata ce nu te implici inseamn ca aceea zi nu a existata. O zi in care nu ai dat atentie nimanui si nu ai comunicat cu nimeni e o zi care a trecut fara nici un rost. Oare exista oameni care pot petrece o zi fara a se implica? Eu cred ca nu, doar suntem oameni si, una dintre calitatile noastre, este aceea de a conumica si de a ineractiona cu cei din jurul nostru, fara comunicare si interactiunea cu cei de langa noi, suntem morti, nicidecum eroi.

Întrebări similare