Pana acum nu am luat 3.Si chiar imi e ciuda pentru ca eu la liceu vreau sa iau toata gama de note
@Krissy - de parca trebuie sa retii
Daca te duce capul nu trebuie sa tocesti, n-ai nevoie. Inveti pur si simplu
A mea 7, 50 la muzica, dar nu s-a trecut in catalog. Deci, nu am avut nota mai mica de 9 in catalog pana acum (clasa a VIII-a)
A, da. Am uitat sa mentionez ca nu s-a trecut in catalog.
@7h30, eu mai mult ma oftic ca nu am reusit sa invat totusi mai mult din caietul ala, nu sa tocesc, sa fac ceva, ca nah... cine poate tocii un caiet intreg? Retin si spun cu [virgula] cuvintele mele.
Pe anul acesta scolar, cea mai mica cred ca a fost la testul initial la istorie-4. 50 dar nu s-a trecut nicaieri.In catalog cea mai mica este 8
.
Iar pe toata viata mea 4
.
Bafta.
De cand? de anul asta sau din toata viata? a mea de anul asta a fost noua, si nu trebuie sa te mandresti atata
Ar fi prea plictisitor sa luam toti 9 si 10.
parerea mea.
Cea mai mica nota a mea a fost
2 [dar nu a fost trecuta
]
In scoala/liceu [daca esti un copil normal] mai iei si note mici nu numai 10
.
Apropo, ce clasa esti de 8 este cea mai mica nota ![]()
a 5a
?
Sincer, a mea 7.Normal ca mai luam note mici doar nu suntem toti niste genii
. pauladrian are putina dreptate.Sa fii tocilar are si parti bune, si parti rele.Partea rea e ca ei mor repede pentru ca, creierul lor se dezvolta prea mult. Iar partea buna e ca sunt destepti.Eu's ANTI TOCILARI. Dc sa'mi petrec dracu in ***[scuzati'mi limbaju] toata viata invatand? cand pot sa ma distrez la maxim?(:. Pa pa!
3...la fizica...
pana si profa a ramas masca cand mi-a vazut testul
)
Mi-a pus 5 pana la urma...
In catalog cea mai mica nota a fost 6 la fizica si tehnologie in clasa a 7, iar cea mai mica netrecuta in catalog 4 luata in clasa a 9...si ma mandresc cu ele. Cum spune si Roxana, daca nu iei toate notele degeaba esti elev, prea monoton totul numai in 8, 9 si 10.
Cea mai mica nota a mea a fost 10, nu am note proaste, doar 10. Aaa... un 9 la inot c-am lipsit.
Pe anul asta, 7, dar cea mai mica nota 'din toate timpurile' e un 3, luat in clasa a 6-a.
Daca nu iei toate notele, degeaba mai esti elev.