Intr-o zi eram la gradinita(aveam vreo 4-5 ani) si mi-am pus o coaja de banana in cap. Educatoarele mi-au zis sa mi-o dau imediat jos de pe scafarlie, ca o sa vina mustele la mine
.
Ajunsa acasa, ma plimbam prin curte, pana am observat ca se vedea ceva deasupra ochilor mei. Semanau cu niste aripioare de muste. Am inceput sa ma zbat, pana am dat-o pe plans
. Erau doar genele mele care sclipeau in lumina soarelui
Am plans in parc odata si nici macar nu stiam de ce plang iar niste oameni s-au oprit sa ma intrebe daca am patit ceva! Am facut eu multe nebunii, intrebarea potrivita era cate nebunii ati facut? ohhooo nu are nimeni ca mine... m-am distrat si eu cand eram mica!
Aveam intr-o zi o stare ciudata si am inceput sa cer tigari prin mall, chiar daca eu nu fumez
Si apoi mi-am pupat 2 fete cu care eram in mall pe gura
Si am pupat dupa si un baiat necunoscut pe gura, asa aiuria
Pff, ciudata ziua aia, nu o voi uita niciodata.
Sincer. am vorbit singura
si nu numai o singura data.
Visez cu ochii deschisi si mai vorbesc si tare. ~lol~
)AnaMaria sti ca si eu facea asta cand eram mica?
))ciudat pf...cred ca pe fiecare zi fac ceva ciudat
, dar na sa nu iesim in evidenta
Sa tip in toata scoala mea dupa un baiat
[de fapt era colegiu] toata lumea era afara si ma enervasem deoarece un tip nu se uita dupa mine [tipic]...in 2 secunde l-am strigat dintru capat al scolii [el se afla in celalalt capat] TIPU IN ALB! ESTI DRAGUT! faptul straniu este ca in curtea scolii erau si cativa profesori deci momentu a fost ceva "ahh unde sa ma ascund!?" dupa aceea nici ca baiatu [saracu de el] sa mai uitat la mine
Deci [ador sa incep cu deci pen' ca stiu ca dtiu ca asa nu se face] ...am facut multe lucruri ciudate:
m-am sarutat cu o fata in centrul orasului,
am tipat in gura mare la zilele liceului [colegiului] ca dirctoru' e gay, i-am turnat prietenului meu freshul in cap, am sarit gardul la zoo [la intrarea la zoo nu la animale] si m-a prins ingrijitorul, etc.
jkjhcshbbzmb întreabă: