| Deny_8224 a întrebat:

Care a fost cel mai ciudat vis al vostru?

Răspuns Câştigător
| Marry:X a răspuns:

Buna. A fost un vis, care m-a chinuit nopti la rand.Eram undeva, intr-un loc necunoscut si acolo era un om, care voia sa imi omoare tatal.Eu m-am dus la el, cu gandul sa il intreb care e problema lui si cand l-am atins, a cazut jos ca electrocutat.Si apoi am inteles ca de fapt, cand ma enervam emanam electricitate din corp.Si cateva nopti la rand am avut acest vis si de fiecare data imi zicea cineva :„Pregateste-te, tu esti cea mai puternica arma!". Sincer nu stiu ce inseamna, dar stiu ca mi-a chinuit cateva nopti de somn.Al tau care a fost? Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Mihaela_2782 a răspuns:

Pai: Eram intr-o gradina (gradina mamei mele) si ma uitam la flori. Un strop de sange a cazut pe o floare alba(cred ca era un crin) si m-am uitat brusc in sus. Si era o fata imbracata in alb, dar plina de praf si sange, venita parca din razboi.
Nu imi mai amintesc multe ca a trecut ceva timp (cativa ani)de cand l-am visat. Dar nu-mi pot scoate fata aceea din minte si momentul in care a picatura a atins floarea nici acum.

| Deny_8224 explică:

La mine eram intr-o padure intunecata si era acolo niste vagabonti si m-au prins de gura si ma loasera si am scapat si am fugit si m-am uitat in spate si era unu si zicea maine nu mai scapi iti promit eu 100% ca nu mai scapi si cant m-am intors in fata era unul fix in fata mea si am urlatsi dupa aia m-am sculat si nu mai puteam de frica

| alex_9641 a răspuns:

Pai:Eram intr-un oras si ma urmareau niste vagabonzi care aveau o arma si trageau in sus.la un moment dat ma nipereste un glont, asa pur si simplu si cad jos si mor. apoi ma trezesc intr-o cladire unde niste medici erau gata sa imi faca autopsia cand deodata sar de pe masa acea si incep uni sa traga in mine dar acum nu mai mor stau pe loc de parca nu asi fi avut nimic. Apoi vine un om si imi spune:Tu esti virusul Blacklight! Am tresarit din pat imediat, speriat mai mult.Al ta care e?

| Dorian_3315 a răspuns:

Am visat ca vad un castel plutind pe nori cuturnuri turcesti si se auzeau trompete

| qwerty21 a răspuns:

Si eu am avut un vis, dar care sa repetat in mai multe nopti, insa nu una dupa altu.am avut visu intr-o zi, dupa aia peste 3 luni...
poate o sa radeti, dar e vis...(eu stau la bloc)
se facea, ca intr-o anumita zi din an, la o ora oarecare, in bloc apar BUTOAIELE MICI SI BUTOAIELE MARI(asta e o chestie de la capra noualaughing )
ei, in timpu butoaielor mici si butoaielor mari, toata lumea statea in casa... dc? pentru ca se schimbau apartamentele intre ele, dar cu aceeasi usa...si era greu sa iti gasesti casa
am visat ca tot vroiam sa intru la mine in casa si intram la vecinii de la 4laughinglaughinglaughing
demult nu l-am mai visat...big grin
asta a fost cel mai ciudat
cel mai frumos:
am visat ca mergeam pe o strada cu o colega de clasa...fosta colega de clasa si ne :*:*. din dimineata aia, de acum 2 ani, imi place de eahappy
cel mai de groaza:l-am visat pe jeepers creepers la geam.

Film :jeepers Creepers
groaaza... un monstru ce mananca oamenihappy

Întrebări similare