Nu stiu ce sa fac cu raspunsul tau.
Imi recomanzi indiferenta cand ma enervez pe Mosotti, o aplici si tu in cearta cu Snoop (pe care nu o inteleg) dar cu mine ti'ai aratat coltii de multe ori. Am sa judec asta ca pe un atribut alfa.
Poti sa pui cand vrei intrebarea de depanat amintiri.
Noapte buna.
N-am ce discuta cu snoop poc, tot el a zis sa nu-l mai bag in seama, dar tot el imi scrie,, s-a indragostit de mine, i-am zis ca-mi plac femeile dar tot insista.
Ti-am zis, m-ai prins intr-un moment mai nasol si am reactionat dupa nervi.
Somn usor! poate voi pune, nu promit
Cea mai jenantă întâmplare pe care mi-o amintesc este legată de o fostă prietenă de a mea. Eram la ea acasă, era seara, cam pe la ora 21 și ne hotărâsem să ne facem de cap pentru că maică-sa era pe la ea în cameră și nu ne băgase în seamă de ceva vreme. Era rândul ei să stea deasupra, eu tocmai o admiram cum se unduiește în p... când, se deschide ușa și intră maică-sa. Am rămas blocat, aproape că am terminat din cauza șocului. Fata nu-și dăduse seama încă și continua să se miște, absorbită fiind de ceea ce făcea. Deodată, a realizat că ceva e în neregulă și și-a întors capul, privind-o pe maică-sa. Femeia nu a zis nimic, a intrat repede în balcon să întindă hainele. Până a terminat noi eram deja îmbrăcați. Mi-am strâns repede catrafusele și am întins-o de rușine. După vreo 10 minute, când eram deja în autobuz, îmi sună telefonul. Era mama fetei, care mă întreabă că de ce am plecat așa repede, că ea pregătise o sticlă de vin și ceva bun de mâncare și că să mă întorc că nu e supărată pe mine. Am coborât la prima stație, am făcut o haltă pe la un magazin să cumpăr și eu o sticlă de vin și m-am întors. Femeia chiar nu mi-a reproșat nimic, deși a făcut unele aluzii în acea seară. Din comportamentul și aluziile făcute am rămas cu impresia că mai degrabă era invidioasă decât supărată, poate ar fi vrut să fie ea în locul fetei A fost o seară de pomină...