| PainTech a întrebat:

Care ar fi cea mai utila functie pe care ar trebui sa o adauge TPU pe site?

18 răspunsuri:
| PainTech explică:

Eu spun ca ar trebui sa fie posibilitatea audagarii imaginilor. Ne-ar face tuturor viata mai usoara.
In schimb avem inutilitatea aceea de oracol si de felicitari pe care nu le foloseste nimeni...

| sierra1 a răspuns:

Incorect este faptul că sunt păstrate etichetele de user sau campion al anului/lunii/zilei/momentului şi afişate dar în acelaşi timp au scos posibilitatea de a obţine aşa ceva. Adică uite ce de premianţi sunt dar premiile nu se mai acordă de vreo doi ani.

| OldSoul a răspuns:

Cel mai probabil posibilitatea de a da @mention unui utilizator, ca mai apoi acesta sa fie notificat cand numele lui a fost mentionat de un alt utilizator.

| RAY a răspuns (pentru sierra1):

Nici eu nu înțeleg de ce se arata chestia cu campionul zilei

| RAY a răspuns:

Un chat unde sa vorbim intre noi ar fi ceva minunat, abilitatea de a posta direct un clip de pe Youtube, imagini, editarea raspunsului macar pentru 60 de secunde, ar fi mai multe

| sierra1 a răspuns (pentru OldSoul):

Asta e de bine sau nu?

| OldSoul a răspuns (pentru sierra1):

In opinia mea da.

Menţionat în sensul de a fi amintit pe undeva sau ca apreciere a vreunei acţiuni de-a lui?

| OldSoul a răspuns (pentru sierra1):

Ca idee:
Daca eu iti scriu @(numele tau) intr-un raspuns/intrebare, tu sa primesti o notificare ca ti-am mentionat numele.

ştiu eu ce să zic, nu ajunge că m-ar apuca sughitul?

| Lioana a răspuns:

Stergerea raspunsurilor si intrebarilor fara confirmare pe mail. Oricum nu primesc mailurile de confirmare de ceva vreme. Am raspunsuri marcate pentru stergere la care n-am primit mail.

| sierra1 a răspuns:

Poate ar mai fi ceva: sunt şterse răspunurile date în tonul (în concordanţă cu) întrebării, întrebarea fiind neatinsă.
Adică o întrebare scrisă cu picoarele primeşte un răspuns pe măsură, o întrebare stupidă primeşte un răspuns la fel de stupid sau o întrebare inutilă primeşte un răspuns pe măsură. Userul glorios, proprietar al întrebării stupide-prosteşti-inutile-agramate raportează răspunsul ca fiind "ofensator" pentru simţirea sa şi desigur doar răspunsul e şters imediat pentru a mulţumi cererea făcută

| TPU.ro a răspuns:

Dragilor,

Raspunsurile voastre nu au fost trecute cu vederea. Aveti idei interesante legate de dezvoltarea comunitatii si de care vom tine cont, astfel incat sa va simtiti cat mai bine aici.

Cu drag,
Cristina, TPU.ro

| LPCTSTR a răspuns:

Oh, vreți niște chestii puțin cam imposibile (raportat la niște incidente personale).
Da, aceste idei aunt unele wow însă foarte greu de implementat aparent.
Un prim reper pentru care este puțin probabil ca aceste idei să fie implementate o reprezintă viteza de actualizare a site-ului (ori greșesc eu și se poate imposibilul?).

| LPCTSTR a răspuns (pentru OldSoul):

Hmm posibilitatea de a da tag userilor ar fi un ceva cam mare însă nu imposibil (ar necesita și un fel de live update, funcție pe care TPU la acest moment nu o prezintă (ori greșesc?))
Și ce te faci când ți se dă tag de 20 de ori în același răspuns?
Și dacă vor exiata alerte false? Spre exemplu, eu pot personal să merg și să-i dau tag lui Steregoi în absolut toate întrebările din secțiunea Dragoste și Sex așa... că a uitat să pună o virgulă.
Nu spun că n-ar fi o idee bună, spun doar că trebuie gândită și este foarte complicată implementatarea.

| OldSoul a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nici nu a fost implementata functia si tu deja te gandesti sa abuzezi de ea? laughing

| LPCTSTR a răspuns (pentru OldSoul):

Mă gândeam la consecințe.
Nici nu cred că va fi implementată, pot spune că nu.

| oglindasultanului a răspuns:

Detector de intrebari similare.