| StrongHeart a întrebat:

Care credeti ca e treaba cu desenele Simpsons si asa zisele "preziceri"?
Sunt multe exemple in care sunt puse subliminal(mai mult sau mai putin) evenimente care apoi se intampla in realitate.
Nu am sa le insir aici pe toate ca sunt foarte cunoscute, cel mai recent este cu incendiul de la Notre Dames.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E vorba de probabilitati nu de asa zis preziceri, exista o probabilitate in orice lucru, pur simplu unele lucruri se intampla unele nu, de exemplu minuni, miracole deci sunt rare ele sunt mereu puse in fata, dar nu se tine cont de partea negativa doar de partea pozitiva

| StrongHeart explică (pentru RAY):

Are sens ce zici tu.
Nu urmaresc Simpsons, dar stiu ca au foarte multe episoade, deci trebuie sa aiba si multe "pronosticuri" gresite.
Intreb pentru ca sunt romanasi care au vazut ca merge treaba cu conspiratiile in afara si incearca si ei.
Pun titlu si thumbnail mega ultra click bait si boom vizualizari, in speranta ca mai tarziu sa le monetizeze.
Exemplu:
https://www.youtube.com/channel/UCDzkg5tUWlqf21jwe5fV8AQ/videos
Ce ma amuza e ca multe din ele sunt 100% copiate, nimic original.

| RAY a răspuns (pentru StrongHeart):

Ideea asta este analizata intr-un doc realizat de Dawkins

| StrongHeart explică (pentru RAY):

E foame de views, baieti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-a prezis și julie delpy în before sunset
nu cred in conspiratii

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Si mie imi pare sa fie momeala pentru sceptici.Sunt curios totusi care e procesul din spatele acestor asa zise "preziceri".

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Dar nu ți-a prezis nimeni că o să ardă o biserică dintr-un sat din argeș, au prezis-o pe cea mai cunoscută din lumelaughing
cum au prezis și că cel mai excentric miliardar din sua o să fie președinte.
e ca și cum ar prezice o revistă din românia că gigi becali o să fie președinte și apoi peste ani ne trezim cu el președinte...nu e o prezicere, pur și simplu era un lucru popular

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Deci e un fel de horoscop, se dau predictii foarte generalizate care prind la un numar mare de oameni.
Nu m-ar mira aia cu becali laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Nu e un horoscoplaughing
e o satiră la adresa unor lucruri populare.
uneori se întâmplă să se nimerească.

așa cum nici pe americani nu i-ar fi mirat Trump, care de la bătăi la wrestling și show-uri de comedie proastă, a ajuns președintele sua

sau actorul din Ucraina care a jucat rolul într-un film apoi chiar a devenit președinte, și asta-i o conspirație?