anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai buna zodie? Dar cea mai proasta? De ce?big grin

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Am pus si eu mai demult o intrebare asemanatoare. Iata ce raspunsuri am primit: http://www.tpu.ro/......e-opinie/. Iar cea mai buna/avantajoasa zodie, cred, ca este Leu si Capricorn.

| User a răspuns:

Taur, normalstraight face Adica... ce zodie mai are asa coarne bestiale?! Nu doar coarnele ar fi bestiale da na. whistling
Proasta? Hmm. Varsator si sagetator. Ma enerveaza denumirea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Ana a răspuns:

Cea mai buna este berbec, dc? pentru ca berbec sunt eu big grin cea mai proasta nu stiu care ar fi

| positivity a răspuns:

Buna.

Chiar nu stiu ce sa zic.
Eu sunt zodia sagetator, este o zodie buna. Citisem undeva ca cea mai buna zodie este gemeni, dar cea mai proasta zodie nu stiu.

Sper ca te-am ajutat.

Pa, pa.

| AlerimxD a răspuns:

Toate zodiile au calităţile şi defectele lor, care sunt influenţate de mediul în care trăieşte fiecare persoană şi de influenţele pe care le are.
Nu este cea mai bună zodie şi cea mai rea.
Xoxo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai buna zodie e fecioara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda. Cea mai tare zidie ii Racul zic eu si cea mai incapatanata si dificila stiu ca sunt berbecii:o, 100%Nu mai ezista nici o zodie ca eilaughingsunt unici berbecii

| Anonim200211 a răspuns:

Eu cred ca taur varsator si sagetator sunt cele mai bune zodii find ca persoanele apropiate au aceste zodii si cea mai proasta zodie ar fi pestii

| smokeclau a răspuns:

Pestii sunt cei mai prostilaughing

| Crucified a răspuns (pentru smokeclau):

Eu sunt ascendent in pesti! laughing mai am 2 colegi in zodia pesti si sunt cei mai prosti cu tot cu mine

| Nicola_Catalin_1981 a răspuns:

Cea mai buna zodie este cea a pestilor! Si cea mai proasta sigur a prostilor care isi dau cu parerea despre zodia pestilor, normal prosti au mintea odihnita si din cauza asta nu?

Întrebări similare