anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cel mai mare regret al tau…?

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu regret nimic, absolut nimic. Daca as face-o inseamna ca as nega o parte din mine, din viata mea.
Au fost cu siguranta momente de rascruce in care as fi avut ocazia sa devin alta, dar nu m-ar mai fi iubit oamenii care ma iubesc astazi, nu as mai fi cea de azi. Ori sa ma neg inseamna sa intru intr-o nefiintare fiintand.

In fine. Nici nu mai conteaza. Viata mea e un fel de roller coaster uneori. Si e faina.

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ca n-am apreciat, la valorea ei, copilaria. Acum, plang, chiar si dupa anii din liceu.

| Vizitiul a răspuns:

Faptul ca am tratat cu indolenta unele probleme care cereau seriozitate.

| JeSa a răspuns:

Regret că n-am mers mai departe cu studiile în medicină, renunţând la facultate.

| darrio2007 a răspuns:

Ca nu mai am 20 de ani.

| Luori a răspuns:

Poate suna ciudat, insa citind intrebarea ta m-am gandit si am constatat ca nu am regrete[regrete prea mari ]. Alegerile facute in trecut si gresesile facute m-ai adus aici si m-au facut sa fiu ceea ce sunt. Am avut oameni care au fost acolo sa ma opreasca sa nu fac prostii / greseli mai mari.

Regret ar fi ca mi-am ranit familia.

| tania77 a răspuns:

Cel mai mare regret al meu este ca furata de dorinta de a fi avansata la locul de munca, lucram aproape zilnic 12 ore in loc sa lucrez 8 ore si sa petrec mai mult timp cu copilul meu, ok multa lume mi-a zis ca pentru. el munceam atat, pentru a nu duce lipsa de nimic, dar daca as putea da timpul inapoi as petrece mult mai mult timp cu baiatul meu. Aviz tinerelor mamici timpul acordat copiilor este cel mai important, ei au nevoie de noi nu de bone sau alte persoane pentru. a avea grija de ei.

| lostcontrol12 a răspuns:

Daca stai sa te gandesti ce ai facut bine si ce nu, nu traiesti.Nu am niciun regret, ma simt foarte bine asa cum sunt, nu sunt perfecta(nimeni nu e), ma bucur ca exist pe lumea asta si nu regret absolut nimic din viata mea de pana acum.Eu sunt convinsa ca "asa cum iti asterni, asa dormi".

Am stiut mereu sa fac cea mai buna alegere bazandu-ma si pe judecata si pe instinct, sunt fericita exact asa cum sunt. Putini oameni sunt ca mine, nu?

| adi4ever a răspuns:

Ca m-am nascut in Romania

| iauru a răspuns:

Ca ma pune naiba sa raspund la intrebarea asta

| raisssa a răspuns:

Ca am trecut peste unele momente din viata cu superficilitate...

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Ca traiesc pe lume. Din cate vad, aproape totii vor sa moara.
love struck :]
BAFTA

| Saraaaa_6669 a răspuns:

Si eu la fel ca "Zbengulici" nu regret absolut nimic din ce am facut pana acum si probabil nu voi regreta nimic, pentru ca de fiecare data, eu am vazut in fiecare lucru rau o parte buna. Traiesc viata la maxim, si nu regret, ca ady, ca m`am nascut in Romania, pentru ca si Romania are locuri fascinante inca nedescoperite, plus ca statul nu investeste deloc in dezvoltarea lor.

| bebytzza_9352 a răspuns:

Hmmm ...regrete daca stai sa le iei in seama sunt multe

fiecare om are anumite regrete in viata uni regreta ca nu au facut mai mult, alti ca au facut prea mult, uni regreta tot, alti nu regreta nimic
suntem diferiti dar macar 1data in viata fiecare dintre noi regreta ceva...

eu regret ca nu am avut curajul sa ii pun la punct mai devreme pe cei care mi'au facut rau dar sunt mandra de mine ca am reusit sa o fac acumhappy

deci acum nu imi regret nimiclaughing...paranoia nu?big grin

| anonim96 a răspuns:

Ca l-am inselat pe prietenul meusad... m-am maturizat prea devreme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca am nascut pe lumea asta vreau sa mor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@iauru, serios? Sau ca ai dat peste intrebarea asta? Ca nu mi-ai raspuns, doar ti s-a parut!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am pierdut ani din viata asteptand sa se intample o minune. Am pierdut timp si energie pentru a fi bine. L-as cita pe O. Paler :""Câţi ani am pierdut fără să vorbim îndeajuns!"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va ofer la sfarsit statistica. Verificam cati emo sunt prin zona!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca n-am plecat si eu pe alte meleaguri cind au facut-o rudele mele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca pe sora mea mai mica nu o pun la punct, cum i s-ar cuveni. ca ii inghit prea multe...tocmai am prins-o citindu-mi jurnalul. iar jurnalul imi era ascuns in fundul dulapului sub multe haine. nu stiu cum mi l-a gasit, cred ca a cautat mult. in plus ma suna in fiecare zi sa stie unde sunt. offffffmmmmmmoooooooooooorrrrrrrrrrrr

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neputinta de a fi, uneori, consecvent in fata tentatiilor promise de inconsecventa.