)
asta e super tare
. Sa porti o pereche de sosete 5 zile?
Oh, God
. Nu stiu care este cel mai urat mirositor lucru, nu am fost prea atenta. Cred ca mirosul din taxi-uri, acelea care au niste suporturi de agatat si emana un miros "placut". Mi se face rau de la ele
. Desi nu este urat mirositor, unora chiar le place, mie imi provoaca greata.
Cel mai rau miroase cancerul, oameni buni, pacientele cu cancer genital in ultimul stadiu au un miros de mortaciune( este oribil ce spun, dar este purul adevar) pe care il simti de la distanta. Asta este problema care nu ai cum sa o inlaturi, saracii de ei.
Cred ca muream daca iti miroseam sosetele![]()
avea tata acum ceva timp o pereche d cizme in care ii transpirau picioarele groaznic si cand scotea din picioare acele cizme...pfffff...mereu ma rugam sa nu treaca p langa mine.
stii mirosul d naftalina? data trecuta cand am deschis dulapul bunicii am cazut p spate la propriu din cauza mirosului.
un alt miros p care nu il suport e cel din magazinele chinezesti sau second-handuri. oribil!
Ciao
Pai nu imi place misrosul de voma
cel de gura nespalata, de transpiratie combinata cu miros de mici(au fost zilele oraspului weekendu acesta), mirosul de la baile publice...Suport cam toate mirosurile...In schimb ciudatenie la mine imi place mirosul de benzina, naftalina si acetona![]()
Sunt o drogata in devenire![]()
Pai inseamna ca esti supravietuitor daca ai reusit sa porti atata timp o pereche de soseste
desi sunt persoane care poarta si o ora sosetele si miros cam ca si ale tale deoarele nu se spala inainte de a-si pune sosetele in picioare![]()
Si nu ma fa deaste ca poate faci vreo ciuperca si e neplacut![]()
Take care!:*
Cred că cele mai mirositoare chestii sunt (scuze!) minunile de pisici! Crede-mă, am două mâțe și le țin în casă. Au un lighean în care se „descarcă" și ca să nu se facă simțite, trebuie să facă pe nisip parfumat (special pentru pisici). Iar când se termină nisipul... nu mă mai pot apropia de vas! Intenționez să le dau în curte pentru că mirosul este insuportabil!
5 zile? :O:O:O ai putut rezista? :O
![]()
Am intalnit multe lucruri care miroseau urat. Oricum stiu ca nu`mi place mirosul tiganilor
sper sa nu se supere nimeni sau mirosul batranilor
DavidIonescunasrr întreabă: