Fara suparare dar chiar crezi sa il stie cineva din Romania? la id ma refer...ba si la el...vezi ai grija sa nu iti iei teapa: P
Am numarul lui de telefon: 112
spune-i lui justin ca sora-ta are mari probleme acolo sus si in 5 minute va veni in fata casei o masinutza frumoasa cu patutz
care o va duce la JB.
Cred ca o zic pentru a 100a oara: JB e o vedeta, nu isida id'ul sa vorbeasca cu toti fraierii.
Nu cred ca Justin Bieber are id de mess. Adica, pe bune! E vedeta! E ocupat cu alte lucruri... El face alte lucruri decat facem noi, el are mai putin timp pentru PC decat avem noi
Si chiar crezi ca isi da id-ul tuturora ca sa-l sacaie?
Hei voi sunteti chiar idioti jb are id pentru fani si chiar am vb cu el de multe ori si a dat si web.deci pentru toti fanii id e justinbieber_1992
Alooo fetita Justin Bieber nu are id de mess are twitter, facebook si myspace. Daca stii ce sunt aste...copilu.nu mai visee
Da! Eu! Este song_boy@yahoo.com nu sunt sigura ca e el...pt ca mai inainte l-am bagat si eu si nu mi-a dat accept.o fata a spus ca a aratat-o pe maicasa si i-a dat web..nustiu sigur dar merita sa incerci :*. Funda?